Δήμος Θέρμης : Διαγωνισμός φωτογραφίας με στόχο την ανάδειξη της Καρδίας

Φωτογραφικός διαγωνισμός με στόχο να αναδειχτούν οι φυσικές ομορφιές της Κοινότητας Καρδίας, διοργανώνεται με πρωτοβουλία των εθελοντών Καρδίας.

Η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται κυρίως προς τους νέους οι οποίοι καλούνται να βγουν στις γειτονιές της Καρδίας, να τις φωτογραφίσουν και να προβάλουν το φυσικό πλούτο της περιοχής τους. Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχουν νέοι έως 25 ετών, από οποιαδήποτε περιοχή. Η θεματολογία είναι ελεύθερη και καθένας μπορεί να στείλει έως τρεις φωτογραφίες. Η προθεσμία αποστολής των φωτογραφιών λήγει στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00. Η επιλογή των καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει από επιλεγμένους επαγγελματίες φωτογράφους.

Στο email ([email protected]), εκτός από τις φωτογραφίες, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ως έπαθλο στο νικητή του διαγωνισμού θα δοθεί μια Polaroid φωτογραφική μηχανή ενώ η καλύτερη φωτογραφία θα τοποθετηθεί στον πίνακα υποδοχής στην Εκκλησία της Καρδίας. Επίσης στον πίνακα υποδοχής στο περιβαλλοντολογικό πάρκο της Καρδίας θα δημιουργηθεί ένα κολάζ όλων των φωτογραφιών. Όσες φωτογραφίες επιλεγούν από τον αριθμό 2 έως το 10 θα γίνουν κάδρα και θα μπουν σε κεντρικά σημεία της Καρδίας.

Προηγούμενο άρθροΚ. Φαρσαλινός στον Focus FM: Το lockdown δεν είναι η λύση – Λάθος στρατηγική ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος (HXHTIKO)
Επόμενο άρθροΚλειστή για 48 ώρες η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, λόγω κρούσματος Covid-19