Η δήλωση του βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, Χρήστου Κέλλα, ότι το θέμα των υγειονομικών” το έχει πάρει πεισματικά ο Μητσοτάκης” είναι η σημαντική απόδειξη ότι έχουμε πια δυσλειτουργία στη δημοκρατία” σημείωσε μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο δικηγόρος, Δήμος Θανάσουλας.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε ότι η παραπάνω δήλωση που έγινε σε πρόσφατη τυχαία συνάντηση του βουλευτή με υγειονομικούς, επιβεβαιώνει “την είδηση που κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, βράζει με τη στάση που ακολουθεί το Μαξίμου απέναντι στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών”.

“Δημιουργεί προβλήματα σε πάρα πολλούς βουλευτές στην επαρχία, έχει προκληθεί μεγάλη φθορα. Τίθεται ένα θέμα δημοκρατίας, αντί να ψηφίζει η Βουλή, οι αντιπρόσωποι του λαού ένα μέτρο και να το εκτελεί η κυβέρνηση, εδώ έχει αντιστραφεί. Αποφασίζει ο πρωθυπουργός, το ανακοινώνει στο υπουργικό συμβούλιο και μετά από λίγες μέρες η Βουλή επιβεβαιώνει τη βούληση του πρωθυπουργού. Όλα γίνονται για μία εμμονή, Όλη η Ελλάδα ταλαιπωρείται για μία εμμονή”, συμπλήρωσε.

“Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό προσπαθούμε να πάρουμε στοιχεία που αφορούν τους θανάτους σε τι ποσοστό έχουμε τριπλοεμβολιασμένους και διπλοεμβολιασμένους. Έχουμε στοιχεία από την Αγγλία -που έχει τα ίδια ποσοστά με την Ελλάδα- τα οποία είναι καταλυτικά. Για παράδειγμα, από αρχες Φεβρουαρίου, μέχρι τις αρχές Μαρτίου, στην ηλικιακή κατηγορία 50-59 από τους 282 θανάτους, οι ανεμβολίαστοι είναι 50, με μία δόση 17, 95 με δύο δόσεις 117 με τις τρεις. Οι τρεις δόσεις είναι απολύτως άσχετες με την αντιμετώπιση του covid .Και αυτή τη στιγμή αυθαίρετα αποφασίζεται αν οδηγηθούν οι ευπαθείς ομάδες και οι άνω των 80 σε τέταρτη δόση”.

Προηγούμενο άρθροΓέροντας Μεθόδιος: “Για μένα έρχεται ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και πείνα μεγάλη. Να μετανοήσουμε. Να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Να είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι, για να μας σκεπάσει ο Θεός” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: Η κυβέρνηση ευθύνεται για το κύμα των ανατιμήσεων