Δήμος Θανάσουλας: “Η υπεραντίδραση του συστήματος, δείχνει ότι φοβάται.Οι κατηγορίες είναι γελοίες.Ότι γίνεται, γίνεται για παραδειγματισμό.”

Κουράγιο στους υγειονομικούς που συνελήφθησαν χθες μετά τη συγκέντρωση τους έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού,ευχήθηκε  μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο νομικός Δήμος Θανάσουλας.

“Να μη φοβούνται. Αυτό που έγινε είναι ξεκάθαρα υπέρ τους, βοήθησε να φανεί το σκοτεινό  πρόσωπο της κυβέρνησης, της εισαγγελικής ,δικαστικής αρχής. Έκαναν μία απολύτως νόμιμη διαμαρτυρία, χωρίς να πειράξουν τίποτα, έξω από μια πρωθυπουργική κατοικία. Όποιος έχει πάει στο εξωτερικό, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ, ή τον Λευκό Οίκο. Είναι τιμή τους και καμάρι τους.Έκαναν κάτι απολύτως νόμιμο και δημοκρατικό. Άλλοι είναι αυτοί που σήμερα έχουν ηττηθεί “.

“Η υπεραντίδραση του συστήματος, δείχνει ότι φοβάται.Οι κατηγορίες είναι γελοίες.Γίνεται για παραδειγματισμό, είναι άνευ ουσίας.”

Αναφορικά με την αποφαση του ΣτΕ για την συνταγματικότητα του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολιαστους άνω των 60, ο κος Θανάσουλας δήλωσε απογοητευμένος.

“Λυπήθηκα διότι επιβεβαίωσε η απόφαση αυτή τις χειρότερες προβλέψεις μας, γιατί πραγματικά πληγώθηκε ο θεσμος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Είχε μία ευκαιρία να εκδόσει μια ιστορική απόφαση, είχε ραντεβού με την ιστορία Και αυτο το ραντεβού, το έχασε.”. 

” Βλέπουμε αποφάσεις,δράσεις  που μας θλίβουν και μας στερούν από  αισιοδοξία. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά που γίνονται στους υγειονομικους είναι για παραδειγματισμό, διότι τόλμησαν να αντισταθούν”.

Προηγούμενο άρθροΑργύρης Νταλιάνης: “Η ποινικοποίηση μιας οποιασδήποτε ειρηνικής διαμαρτυρίας, οδηγεί σε ατραπούς πολύ σκοτεινές.Δεν εξαίρεσαν ούτε τις συναδέλφισσες που είχαν ανήλικα παιδιά”.
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας