Δήμος Λαγκαδά: Διανοίξεις αγροτικής οδοποιίας σε Κρυονέρι και Εξαμίλι

Εκτεταμένες εργασίες διάνοιξης αγροτικής οδοποιίας πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα στην Τοπική Κοινότητα Κρυονερίου της Δημοτικής Ενότητας Σοχού.

Λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν το περασμένο διάστημα, τις προηγούμενες εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να διευκολυνθεί η μετάβαση των αγροτών στα χωράφια τους.

Πέραν της διάνοιξης του δρόμου με μηχανήματα, δημιουργήθηκαν κανάλια απορροής υδάτων ώστε να αποφεύγονται πλημμυρικά φαινόμενα που θα κάνουν την αγροτική οδό απροσπέλαστη έπειτα από μια ισχυρή βροχόπτωση.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με μέριμνα της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας, της Τοπικής Κοινότητας, αλλά και τη συμβολή το Δασικού Συνεταιρισμού Κρυονερίου.

Ανάλογες εργασίες αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας πραγματοποιήθηκαν και στην Τοπική Κοινότητα Εξαμιλίου της Δημοτικής Ενότητας Ασσήρου.

Τέλος, με μέριμνα της Αντιδημαρχίας Πρασίνου πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού στην Τοπική Κοινότητα Ηρακλείου καθώς και κλαδεύσεις δέντρων στην Τοπική Κοινότητα Ζαγκλιβερίου.

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: 4.848 κρούσματα, 41 θάνατοι, 267 σε ΜΕΘ
Επόμενο άρθροΚρεμλίνο: Ο Πούτιν δήλωσε ότι δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούπολη