Ο Δήμος Δέλτα ενημερώνει τους πολίτες ότι μετά τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται για την αναχαίτιση του κορωνοϊού αλλά και για την προστασία των εργαζομένων και των δημοτών, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου και τα ΚΕΠ θα εξυπηρετούν τους πολίτες μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις 08.00 ως τις 15.00.

Σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Δέλτα η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται από τις 08.00 ως τις 15.00 εκτός από το ΚΕΠ Σίνδου που λειτουργεί από τις 08.00 – 19.30.

Στην ιστοσελίδα dimosdelta.gr στην ενότητα Επικοινωνία υπάρχουν αναρτημένα όλα τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα. Επίσης στην ενότητα ΚΕΠ είναι αναρτημένα όλα τα τηλέφωνα των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Δέλτα.

Για την Κοινωνική Υπηρεσία, η εξυπηρέτηση των επιδομάτων, Προνοιακών, ΚΕΑ, Στέγασης, Γέννησης, θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού και με την προσέλευση δέκα ατόμων ανά δομή την ημέρα. Η υποβολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά.

Τα μέτρα για την προστασία εργαζομένων και πολιτών από τον κορονοϊό, προβλέπουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Δέλτα. Επίσης κατά την είσοδο τους στις υπηρεσίες οι πολίτες θα πρέπει να υποβάλλονται σε θερμομέτρηση και να δίνουν τα ονομαστικά τους στοιχεία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στον υπάλληλο που βρίσκεται στην υποδοχή.

Προηγούμενο άρθροΠώς λειτουργεί από σήμερα το Κέντρο Υγείας Θέρμης
Επόμενο άρθροΣούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα δεν θα υπάρχουν στα ράφια – Όλοι οι ΚΑΔ