Με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού με τηλεφωνική κλήση θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του δήμου Χαλκηδόνος, μετά την κατάταξη της Θεσσαλονίκης στο «Επίπεδο 4» (αυξημένου κινδύνου) του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα:

  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από υπαλλήλους και κοινό.
  • Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.
  • Είναι υποχρεωτική η τηλεργασία στο 40%, επιπλέον των υπαλλήλων που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου.
  • Θα πρέπει να τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ενώ κατά την είσοδο τους στο δημαρχείο, οι πολίτες θα πρέπει να δίνουν τα ονομαστικά τους στοιχεία στον υπάλληλο που βρίσκεται στην υποδοχή και να υποβάλλονται σε σχετική θερμομέτρηση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Χαλκηδόνος, στο τηλέφωνο 2391330101-102. Ενώ, στην ιστοσελίδα του δήμου (www.dimos-chalkidonos.gr) είναι αναρτημένος κατάλογος με τα τηλέφωνα επικοινωνίας όλων των υπηρεσιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν “286”,απόφαση του δημάρχου Χαλκηδόνος Στ. Αναγνωστόπουλου, αναστέλλεται από σήμερα 29.10.2020 και μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης η λειτουργία των παρακάτω δομών και λειτουργών:

Α. Το σύνολο των κλειστών και ανοιχτών δημοτικών και σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και όλων των δημοτικών γηπέδων και σταδίων. Κατά τη διάρκεια της αναστολής δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, όλων των ερασιτεχνικών και εθνικών κατηγοριών.

Β. Το σύνολο των χώρων υποδοχής – στέγασης των πολιτιστικών συλλόγων.

Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Βαθιά σοκαρισμένος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια
Επόμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης