Δήμος Αριστοτέλη: Αλλαγή όψης με έργα εσωτερικής οδοποιίας στην Αρναία

Η Αρναία ήταν ο επόμενος σταθμός του προγράμματος παρεμβάσεων εσωτερικής οδοποιίας και άλλων υποδομών καθημερινότητας που εξελίσσεται στις κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη.
Εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο των δρόμων του εσωτερικού δικτύου που βρίσκονται στην περιοχή επέκτασης του πολεοδομικού σχεδίου της Αρναίας (Αμπελούδια και όπισθεν καταστήματος Ελβετίας) και παρέμεναν χωματόδρομοι, αλλά και σε δρόμους εντός του οικισμού πού χρήζουν βελτίωσης (περιοχές ΓΕΛ, Δημ.Σχολείου, Δημοτικού Σταδίου προς Εργατικές κατοικίες κ.α.).

Σε μεγάλο βαθμό πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατασκευής σκάφης έδρασης και εργασίες εξυγίανσης και οδοστρωσίας, που βελτίωσαν ήδη τη βατότητα των εν λόγω δρόμων, ώστε στη διάρκεια της επόμενης άνοιξης και του καλοκαιριού, ένα σημαντικό μέρος του δικτύου να ασφαλτοστρωθεί.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά: «Σε συνέχεια των παρεμβάσεων σε άλλες κοινότητες που παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες, μετά από πολλά χρόνια χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις, αλλάζει όψη και η καθημερινότητα της Αρναίας. Φυσικά, ο προγραμματισμός ανάλογων παρεμβάσεων συνεχίζεται και για άλλες κοινότητες του Δήμου μας. Είμαστε ως δημοτική αρχή αποφασισμένη, στη διάρκεια της θητείας μας, καμιά κοινότητα να μην ξαναβρεθεί… εκτός χάρτη ενδιαφέροντος.»

Προηγούμενο άρθροΚ. Βελόπουλος στον Focus FM: Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Έρχεται και τρίτο κύμα και τρίτο lockdown – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΠροκαταρκτική για Τσίπρα-Κουτσούμπα-Βαρουφάκη για το Πολυτεχνείο