Στην καθημερνή εκπομπή «Focus 8-11» και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο ιεροκήρυκας Δημήτρης Γιαννόπουλος μετά τον εκδιωγμό του από την μητρόπολη της Καλαμάτας.

«Ταυτίσανε κάποιοι αρχιερείς το εμβόλιο με τον Κύριο τον Ιησού Χριστό, όπως έκανε ο Χριστός στον πατέρα του και μας είπαν να πάτε να εμβολιαστείτε γιατί είναι ηθικό καθήκον» τόνισε χαρακτηριστικά ο ιεροκήρυκας για αυτά που άκουσε στο θέμα των εμβολίων ,από ιερείς και αρχιερείς.

«Με σταματήσανε επειδή είπα το αυτονόητο. Ο Κύριος αναστήθηκε την Κυριακή την 3η ημέρα κατά τας γραφάς όπως λέει το πιστεύω» ανέφερε για το θέμα του εκ διωγμού του μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με την μητρόπολη.

«Στην πίστη μου δεν αλλάζει τίποτα απολύτως γιατί ξέρω ότι μεγάλοι πατέρες της εκκλησίας εκδιώχθηκαν από την ίδια την εκκλησία» απάντησε σε ερώτηση για το εάν θα επηρεαστεί η πίστη του μετά από όσα συνέβησαν.

Για αυτούς που αρθρώνουν αντίθετη άποψη ανέφερε: «Όταν κάποιος δεν συμφωνεί με το σύστημα όπως έχω και στα κανάλια μου το σύστημα τον πετά ως απόβλητο».

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Στάση εργασίας αύριο στον ΟΑΣΘ – Ποιες ώρες