Δημήτρης Λιάτσος: “Το 24ωρο φεύγουν από τη Ρωσία 270 πτήσεις, με μεγάλα αεροσκάφη 300 θέσεων προς Τουρκία”.

“Να μην ανησυχείτε, ο κόσμος δεν πεινάει στη Μόσχα” σχολίασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος, στον Focus Fm  και το Στέφανο Δαμιανίδη. ‘

“Η  Ρωσία έχει τεράστια επάρκεια σε σιτηρά για το εσωτερικό της, μπορεί να φτάσουν τα 50 εκατομμύρια οι εξαγωγές, τι πείνα να υπάρξει; Η Ρωσία έχει στα χέρια της την ενέργεια, τα σιτηρά, τις μεγαλύτερες ποσότητες λιπασμάτων”.
 
” Αν και δεν θα έπρεπε να πολυενδιαφέρονται για ειρηνική διευθέτηση οι Ρώσοι είναι εκείνοι που προτείνουν συνεχώς να πάνε για διαπραγμάτευση. Το Κίεβο, δηλαδή η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο δεν αφήνουν να πανε σε μια τέτοια διαπραγμάτευση”.
“Ο Πούτιν  έχει φτάσει στο επιπεδο να δίνει ζωντανές συνεντεύξεις μπροστά σε 1.150 δημοσιογράφους. Ποιο πολιτικός ηγέτης της Δύσης, μιλάει με τους δημοσιογράφους σε αυτο το επίπεδο; Μπορεί να είναι όλοι στημένοι; Η Ελλάδα είναι στις τελευταιες γραμμές του καταλόγου της ελευθεροτυπίας και κάθε χρόνο πάει και χειρότερα”.
 
“Όσο η Δύση συνεχίζει τον ύπνο του μακαρίου, τόσο θα κάνει λάθη και δεν θα καταλαβαίνει πως λειτουργεί η Ρωσία. Ο Βλαντιμιρ Πουτιν δεν λειτουργεί ποτέ εν θερμώ. Δουλεύει με ένα σύστημα που αν και προσωποκεντρικο, θα συνεχίσει να δουλεύει και χωρίς αυτόν”.
 
“Το 24ωρο φεύγουν από τη Ρωσία 270 πτήσεις, με μεγάλα αεροσκάφη 300 θέσεων προς Τουρκία”.
Ακούστε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Ψηφοφορία για πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον σήμερα το βράδυ
Επόμενο άρθροΜαρία Αθανασίου: “Υπάρχουν γυναικες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”.