Δημήτρης Λιατσος: “Οι περιοχές της Ουκρανίας που πλεον ελέγχει η Ρωσία είναι πάνω από το 60% του ΑΕΠ της χώρας”

“Έχω ξαναπεί ότι η Ρωσία είναι μια χώρα που είναι αυτάρκης. Αυτοί που νομίζουν οτι μπορουν να την τσακίσουν με κάποιες κυρώσεις , για να την αναγκάσουν να αλλάξει θέσεις, είναι γελασμένοι”, σχολίασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος, στον Focus Fm και το Στέφανο Δαμιανίδη.

“‘Υπάρχει πλήρης αποκλεισμός μίας χώρας από την οποία όμως ολόκληρη η Ευρώπη εξαρτάται σε ενεργειακούς πόρους, σε σιτηρά , ακόμα και σε λιπάσματα”. 

“Οι περιοχές της Ουκρανίας που πλεον ελέγχει η Ρωσία είναι πάνω από το 60% του ΑΕΠ της χώρας.

“Υπάρχουν φωνές και στις ΗΠΑ , φωνές ειδικών πάνω σε θέματα πολέμου, οι οποίοι μιλούν ανοιχτά και υποστηρίζουν ότι δεν είναι ο Πούτιν ο κακος που ξαφνικά άρχισε να επιτίθεται στην Ουκρανια. Είχε προειδοποιήσει ότι η Ρωσία έχει εθνικά συμφέροντα και θα τα υπερασπιστεί”.

“Κάποιοι από τους έξαλλους που σημερα βρίσκονται στην εξουσια στις ΗΠΑ, ωθούν την κατασταση σε τέτοιο βαθμό που είναι επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη. Βλέπουμε έναν Τζο Μπάιντεν, να κάνει σαρδάμ, να χάνει τον προσανατολισμό του. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν ξέρει τι γίνεται. Ο άνθρωπος πραγματικά είναι για λύπηση από ανθρώπινη πλευρά, πλην ομως σε αυτόν τον ανθρωπο έχουν εναποθέσει όλα τα βρώμικα σχέδιά τους, εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτόν. Και γι΄αυτό ακριβώς είναι σήμερα επικίνδυνη η κατάσταση σε όλο τον κόσμο”.

Προηγούμενο άρθροΑργύρης Νταλιάνης: «”Το 60-70% των ασθενων που ειναι σε πτέρυγες covid και σε μονάδες, είναι τριπλο-εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι είναι διπλό εμβολιασμένοι ή με μία δόση και ελάχιστοι πλέον είναι οι ανεμβολίαστοι»
Επόμενο άρθροΕυάγγελος Κρητικός: «Σε εξέλιξη χιλιάδες πλειστηριασμοί ακινήτων – 120.000 μέχρι το τέλος του 2023»