Ζούμε την πιο μαύρη περίοδο της ιστορίας μας, Δεν έχει ξαναφανεί τέτοια διαστροφή, τέτοια καταπιεση, τέτοια προπαγάνδα και τέτοια λογοκρισία, στη σύγχρονη ιστορία της δημοκρατιας μας” υποστήριξε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο χειρούργος και πρώην διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση της πρόσφατης απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας.

“Σαν μοναδικός μάρτυρας της υπόθεσης, κατέθετα δύο ώρες, βομβαρδισμενος από τον δικηγόρο του σωματείου και την προεδρο, η οποία κυριολεκτικά έτρεμε ολόκληρη. Η εικόνα που μου εδωσε ήταν μίας φοβισμένης προέδρου και πιθανως, πιεσμένης”

” Ο  αναλυτής ασφαλιστικών δεδομένων  Τζος Στέρλινγκ, παρουσίασε τα  δεδομένα από ανθρώπους που εισήχθησαν στα γερμανικά νοσοκομεία. Περιγράφει όλα εκείνα τα οποία έκρυβαν, όλες τις αναφορές για επιπλοκές  που συνδυάζονται με το εμβόλιο. Βέβαια, άμεση συσχέτιση με οποιοδήποτε φάρμακο, όχι μόνο με το εμβόλιο, δεν μπορουμε να έχουμε. Εκτός αν το κάνεις τώρα και το παθαίνει τώρα. Παρακολουθούμε τη στατιστική εξέλιξη και συγκρίνουμε με δεδομένα άλλων περιόδων, που δεν υπήρχε το συγκεκριμένο φάρμακο”.

Σύμφωνα με τα στοιχεια που παρουσίασε ο  κορυφαίος αναλυτής ασφαλιστικών ερευνών στις ΗΠΑ, το εμβόλιο δεν αυξησε μόνο τη θνησιμότητα, αλλά και τη νοσηρότητα.

“Για ορισμένες παθήσεις, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυξηθηκαν κολοσσιαία. Ο συγκεκριμένος αναλυτής είναι εξαιρετικά αξιόπιστος και εξαιρετικά εξειδικευμένος στο θέμα”.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΦιάσκο υφυπουργού σε ζωντανή σύνδεση για την «τηλεδιοίκηση» – “Ζητά χέρι βοηθείας” // ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΠοινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 62χρονο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου