Δημήτρης Γάκης στον Focus FM: Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης διατάζει την επαναπροσληψη των ανεμβολίαστων απολυμένων & την αναδρομική καταβολή των μισθών τους

Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης διατάζει την επαναπρόσληψη ανεμβολίαστων δημοτικών υπαλλήλων & την αναδρομική καταβολή των μισθών τους” αποκάλυψε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης. (Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο)

“Αυτό είναι χαστούκι στην κυβέρνηση, στην ιδεοληψία του Μητσοτάκη και βέβαια του ανεκδιήγητου Πλεύρη. Στις ΗΠΑ οι υπ αριθμόν 1 καταδίκες για παραπλάνηση σε συχνοτητα και σε ύψος αποζημιώσεων, είναι των φαρμακευτικών εταιρειών. Οι αγωγές που εχει σήμερα η Pfizer στις ΗΠΑ είναι ύψους 3.4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό θα την οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή, σε χρεοκοπία”, υπογράμμισε.

“Είμαστε χειραγωγούμενοι πλήρως, θα πρέπει να κλαίμε που η δικαστική εξουσία είναι υποχείριο των πολιτικών. Δεν έχουμε ελευθερία στην Ελλάδα αν δεν έχεις ελευθερη δικαστική εξουσία, αν ο δικαστής δεν ορθώσει το ανάστημά του, όπως ο Δικαστής που αθώωσε τους υγειονομικούς γιατί κάθησαν στο πεζοδρόμιο της ανηφόρας που πηγαίνει στο σπίτι του Λουδοβίκου”, σημείωσε ο κ. Γάκης.

Προηγούμενο άρθροESG: Ο Δούρειος Ίππος της Ατζέντας 2030
Επόμενο άρθροΒασίλης Σπύρου για απουσία ΠτΔ από την τελετή έπαρσης της Ελληνικής σημαίας: Δείχνει κατ΄επανάληψη ότι δε σέβεται το οπτικό σύμβολο του κράτους