Δημήτρης Γάκης: “Τα παιδιά δεν χρειάζονται εμβολιασμό κατά της Covid”

45″Τα παιδιά σε γενικό κανόνα δε χρειάζονται τον εμβολιασμό, εκτός εάν έχουν ειδικά προβλήματα” υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Και δε βάζουμε όλους τους ανθρώπους σε ένα τσουβάλι, κάθε άτομο εξατομικεύεται”.

“Ο κορονοϊός μετασχηματίστηκε σε καλοηθέστερο ενδημικό ιό, ως φυσική συνέπεια” υπενθύμισε ο κος Γάκης, ακριβώς όπως το είχε προβλέψει από το ξεκίνημα της πανδημίας. “Και σε καμία περίπτωση”, όπως τόνισε, “αυτό δεν οφείλεται στον εμβολιασμό”.

“Αυτή είναι η τελεολογία της συμπεριφοράς της εξελιξης των ιών. Δεν πρόκειται για ζώντα σωματίδια, αποκτούν ιδιότητες αναπαραγωγής μόνο εάν μπουν στο σώμα του ξενιστή. Και συνεχώς προσπαθούν να προσαρμοστούν για να συνεχισουν να επιβιώνουν και έτσι δημιουργούν τις διάφορες μεταλλάξεις. Και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για εργαστηριακό ιό, η εξέλιξή του, ακολουθεί αυτην ενός φυσικού ιού. Αυτές λοιπόν οι μεταλλάξεις είναι πάντοτε φτιαγμένες έτσι από τη φύση, ώστε να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διασπορά, αλλά μικρότερη λοιμογόνο δράση, διότι τον ιό δε τον συμφέρει να πεθάνει ο ξενιστής”, σημείωσε.

“Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με εργαλειοποίηση της επιδημίας. Κάποιοι αποκόμισαν κέρδη, το είχαν σχεδιάσει πάρα πολύ καλά. Βρήκαν ένα εργαλείο ακόμα πιο αποτελεσματικό και από τη δύναμη των όπλων, για να μας χειραγωγήσουν, να μας αφαιρέσουν τα δικαιώματά μας”, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΒάστρια – Λέσβος: Σχεδόν έτοιμη η υπερδομή των 5.000 ατόμων! Πλησιάζουν τα εγκαίνια!
Επόμενο άρθροΈφερναν λαθραίο οινόπνευμα από τη Βουλγαρία – Το διοχέτευαν σε ποτοποιίες