Δημήτρης Γάκης: «Παρουσιάζουν ψευδή εικόνα της επιστήμης για τον covid 19 – Δεν τους ενδιαφέρoουν τα νοσοκομεία γιατί ετοιμάζουν μερική ιδιωτικοποίηση τους»

«Το εμβόλιο για τον covid -19 δεν είναι ένα εμβόλιο αποτελεσματικό, δεν είναι καλής ποιότητας και προστασίας αφού επιτρέπει στη “μετάλλαξη Δέλτα” οι εμβολιασμένοι να νοσήσουν αλλά και να μεταδίδουν τον ιο» ανέφερε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον Κώστα Τουτσίδη ο Χειρουργός και πρώην διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γάκης.

Έκανε λόγο για «ψευδοεπιστήμη» όπου όπως είπε: «Ο υπερκείμενος, ο διοικών επιβάλλει σε κάποιους συνεργαζόμενους επιστήμονες μια άποψη που θέλει να επιτύχει. Αυτοί μετά συλλέγουν από διάφορες επιστημονικές ανακοινώσεις και εργασίες που δημοσιεύονται σε περιοδικά, τμήματα, παρουσιάζοντας το μέρος αντί του όλου, δηλαδή μια ψευδή εικόνα για να δικαιολογήσουν αυτό που θέλει να επιτύχει ο Πρωθυπουργός».   

Σε ότι αφορά τα νοσοκομεία και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης χιλιάδων έμπειρων υγειονομικών στελεχών λόγω του ότι δεν είναι εμβολιασμένοι για covid-19 ο κ. Γάκης τόνισε ότι αυτό «θα οδηγήσει σε κατάρρευση τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας».

Αναφέρθηκε επίσης στις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού που παρατηρείται στις ΜΕΘ των περισσότερων νοσοκομείων με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα των ασθενών. Επισήμανε παράλληλα ότι: «Δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνουν τα νοσοκομεία γιατί ετοιμάζουν τη μερική ιδιωτικοποίησή τους. Αυτός είναι ο στόχος τους.»

Ακούστε ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον κ. Δημήτρη Γάκη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει αύριο εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν
Επόμενο άρθροΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν έχω κάνει εμβόλιο και δεν θα το κάνω όσο δεν είναι υποχρεωτικό»