Δημήτρης Γάκης: «Μαντεψιές και όχι προβλέψεις τα μοντέλα Σαρηγιάννη – Απ΄ολα τα κόμματα μόνο ο Βελόπουλος μιλάει λογικά και στο τέλος θα τον πουν και περίεργο»

«Ένας μηχανικός δίνει οδηγίες για το τι πρέπει ν ανοίξουμε και τι πρέπει να κλείσουμε και δεν εισακούγονται οι καθ ύλην αρμόδιοι, οι γιατροί» τόνισε αναφερόμενος στον καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένη Σαρηγιάννη και τα μοντέλα που παρουσιάζει, ο γιατρός – χειρουργός Δημήτρης Γάκης μιλώντας σήμερα στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

«Υπάρχουν στην Ελλάδα επιδημιολόγοι που είναι υψίστου κύρους και αγνοούνται παντελώς από τα συστημικά μέσα διότι δεν μπορούν να ελεγχθούν και θα πούνε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη . Τέτοιους χρειαζόμαστε» τόνισε ο κ. Γάκης που χαρακτήρισε “μαντεψιές” και όχι προβλέψεις τα μοντέλα Σαρηγιάννη.

«Ο Βελόπουλος λέει λογικά πράγματα και στο τέλος θα τον πουν ότι είναι και περίεργος ο άνθρωπος» σχολίασε ο κ. Γάκης αναφερόμενος στο ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν με τις κυβερνητικές αποφάσεις εκτός της Ελληνικής Λύσης.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο παρακάτω ηχητικό:

Προηγούμενο άρθρο«Συνθήκες πολέμου στα νοσοκομεία της Αθήνας» λέει στον Focus FM ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Επόμενο άρθροΣε συνθήκες lockdown, που πάει από παράταση σε παράταση η Καθαρά Δευτέρα