Δημήτρης Γάκης: «Είναι αδιανόητο να μιλούν για θανάτους αγνώστου αιτιολογίας»

“Δεν υπάρχει περίπτωση με τη σύγχρονη τεχνολογια να μην έχεις διάγνωση.  υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Είναι αδιανόητο να λένε “θάνατος αγνώστου αιτιολογίας”. Είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις που η επιστήμη θα σηκώσει τα χέρια ψηλά”.

Αναφορικά με τις aδιευκρινιστες αιτίες των ξαφνικών θανάτων νεων ανθρώπων ο κος Γάκης σχολίασε:

“Στους αιφνίδιους θανάτους νέων ανθρώπων, οφειλουν να αναζητηθούν στίγματα του αντιγόνου, της ακίδος, στο μυοκάρδιο, ή σε οποιοδήποτε άλλο όργανο. Ο θάνατος διδάσκει. Και πρέπει να μαθαινουμε από τους θανάτους,  ώστε να τους αποφευγουμε και να βελτιώνουμε την επιβιωση της κοινωνίας μας.Η Ελλάδα υστερεί καταφανώς σε αυτό το δεδομένο”.

“Οταν ξεκίνησε η ιστορία των εμβολίων, δοκιμάστηκαν 2 εμβόλια από τη Pfizer. Η μία τεχνολογια πεταχθηκε αυτοματως στην άκρη, η πιο σωστη κατ. εμέ.  Θα προστατευόμασταν από όλα τα στελέχη τοι κορονοιού, ακόμα και από τα κοινά κρυολογήματα”.

Προηγούμενο άρθροΧαράλαμπος Κοροξενός: «Δεν ντρεπόμαστε που είμασταν έξω από το σπίτι του υπουργού. Ο Γιαννακός και η παρέα του θα έπρεπε να ντρέπονται»
Επόμενο άρθροΓέροντας Σάββας Λαυριώτης: «Σήμερα λείπει η κατήχηση , λείπει η Ορθόδοξη πίστη, οι ιεράρχες μας έχουν αποδεχθεί τον Οικουμενισμό. Δυστυχώς το Άγιον όρος συμβάλλει σε όλα αυτα που συμβαίνουν».