Για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και αφορά διάφορες ηλικιακές ομάδες και το κατά πόσο σχετίζεται με την χορήγηση του εμβολίου κατά της covid-19 μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο χειρούργος και πρώην διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης.

«Πλέον έχει παραγίνει το κακό. Ακόμα και κορυφαίες στατιστικές υπηρεσίες, όπως η OMS στην Μ. Βρετανία, “μαγειρεύουν” αποτελέσματα(…)Αντιλαμβάνεστε ότι στερούν πολύτιμες πληροφορίες από τους γιατρούς όλου του κόσμου, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να καθορίσουμε τη θεραπευτική μας τακτική(…) Σα γιατρός ή σαν ομάδα γιατρών, δεν υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης. Και ο στόχος τους ποιος είναι; Να μη μπορείς να συσχετίσεις την επιπλοκή με το φάρμακο (σ.σ. εμβόλιο). Κάτι το οποίο είναι αδιανόητο, είναι εγκληματικό και τιμωρητέο» ανέφερε αρχικά για την παραπληροφόρηση που υπάρχει γύρω από το θέμα των επιπτώσεων των εμβολίων στην ανθρώπινη υγεία και συμπλήρωσε:

«Αν δε θέλουμε να ξαναζήσουμε τέτοια πανδημία, τέτοια εργαλειοποίηση μολυσματικού παράγοντα όπως ο ιός, θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έπαιξαν παιχνίδια στην πλάτη των ανθρώπων σε αυτή την πανδημία. Αν δε γίνει αυτό, θα το ξαναζήσουμε. Έχουμε, λοιπόν, τις σποραδικές δημοσιεύσεις από τους αιφνίδιους θανάτους(…) Οι θάνατοι στις ΗΠΑ το 2020 είχαν μικρή αύξηση σε σχέση με τον ετήσιο μ.ο. Σημειώστε ότι στην Ελλάδα τότε (Ιανουάριος 2020) είχαμε μικρή μείωση! Το 2021 οι ασφαλιστικές εταιρείες μπήκαν σε κατάσταση ανάγκης διότι οι θάνατοι σε ηλικίες εργασίας, δηλαδή κάτω των 65 ετών αυξήθηκαν κατά 40%. Μιλάμε για αύξηση που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης! Είχαμε αύξηση 40% και δεν “άνοιξε” μύτη. Θαρρείς και το περίμεναν. Πόσο λογικό μας φαίνεται να αφήνουμε να περάσει έτσι ο θάνατος ενός παιδιού 20 ετών, για παράδειγμα;»

«Στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα εντάσσονται και οι αιφνίδιοι θάνατοι. Σαφώς και η υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι πολυπαραγοντική. Τα ανησυχητικά στοιχεία της υπερβάλλουσας θνησιμότητας είναι τα εξής: πρώτον, οι οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες, δηλαδή εκείνες που μπορούσαν να αγοράσουν το εμβόλιο, είναι εκείνες με την μεγαλύτερη υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Δε θα δείτε υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Αφρική, όπου εμβολιάστηκε το 20% στην καλύτερη περίπτωση, με την Ε.Ε. να αγωνιά να στείλει τα εμβόλια που περίσσευαν(…) Στην Αμερική, στην Αγγλία, την Ευρώπη, το Ισραήλ, την Αυστραλία και την Ν. Ζηλανδία θα δείτε αύξηση των θανάτων», πρόσθεσε ο κ. Γάκης για τις χώρες που πλήττονται από τις περισσότερες ανθρώπινες απώλειες από όταν ξεκίνησε η χορήγηση του εμβολίου.

«Σε πρόσφατη μελέτη είδαμε ότι το εμβόλιο της ακίδας (το μοναδικό εμβόλιο στην ιστορία της ανθρωπότητας που χρησιμοποιήθηκε αυτούσια η τοξίνη του βλαπτικού βιολογικού παράγοντα, του ιού) αποδείχτηκε ότι διαρκεί, ανιχνεύεται στο σώμα και διασπείρεται στο σώμα αντί να μένει στο σημείο όπου έγινε η ένεση και διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, έναν φραγμό προστασίας του εγκεφάλου(…) Αυτό, λοιπόν, το εμβόλιο, έχει παρουσία τουλάχιστον 60 ημερών στον οργανισμό. Σε άλλη μελέτη αναφορικά με τη σύσταση της ακίδας του εμβολίου, βρέθηκε ότι η ακίδα του εμβολίου διαφέρει από την ακίδα του ιού» είπε ο επιστήμονας για τις επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο.

«Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον. Και όσο και να τον παραπληροφορούσαν για τον κόβιντ, έχει καταλάβει. Και κυρίως οι νέοι είδαν, των οποίων κόβουν το προσδόκιμο ζωής. Αυτό έχει αποδειχτεί. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θυμωμένοι, αυτοί θα τους “ρίξουν”. Ελπίζω να βγει ένας συνασπισμός κομμάτων, οπότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για αυτούς, θα αναγκαστεί η δικαιοσύνη να απαλλαγεί από αυτούς που πλέον γίνανε δαχτυλοδεικτούμενοι και πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε τιμωρία. 28.000 θάνατοι από εκεί που δεν αναμένονταν. Μια πόλη σκότωσε η ανικανότητα, η μονομέρεια, ο δογματισμός και η παραπληροφόρησή τους!» τόνισε αγανακτισμένος ο κ. Γάκης όσον αφορά τις προβλέψεις του για τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΚατά μισή μονάδα αύξησε τα επιτόκια η ΕΚΤ
Επόμενο άρθροΕκκενώθηκε η κατάληψη Mundo Nuevo συνελήφθησαν 15 άτομα