Δημητριάδης στον Focus FM για προσφυγικό: «Καθημερινά θα φτάνουν περισσότερα από 1.000 άτομα στην Ελλάδα – Τα δύσκολα τώρα έρχονται – Τα τρόφιμα τελείωσαν στην Ουκρανία»

“Τα δύσκολα τώρα έρχονται. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Ουκρανία” είπε στον Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο κ Δημήτρης Δημητριάδης Δικηγόρος και Εκπρόσωπος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ουκρανίας στην Ελλάδα.
Όπως είπε εκτός από ανθρωπιστική βοήθεια στέλνουν και λεωφορεία ώστε να φέρουν πίσω κόσμο.

«Είναι αβέβαιο το μέλλον αυτών των ανθρώπων… Τις επόμενες ημέρες καθημερινά θα φτάνουν περισσότερα από 1.000 άτομα στην Ελλάδα» επεσήμανε.

«Ήδη ανθρωπιστική βοήθεια 50 τόνων έφτασε αν και με δυσκολία στην περιφέρεια του Κιέβου, ωστόσο τα καταφέραμε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και οι έλληνες μας συμπαραστέκονται. Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και στη Μονή Βλατάδων δεχόμαστε οποιαδήποτε βοήθεια καθημερινά. Χρειαζόμαστε μεγάλη στήριξη τα τρόφιμα έχουν τελειώσει στην Ουκρανία”.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθρο«Εισήγηση για πλαφόν στα καύσιμα της Ευρώπης- Οι κυρώσεις στη Ρωσία θα γυρίσουν σαν μπούμερανγκ στους Ευρωπαίους» HXHTIKO- Γιώργος Ρωμανός στον Focus FM
Επόμενο άρθροΑνδραβίδα: Αύριο απολογείται ο 60χρονος για την τετραπλή δολοφονία