ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΉΘΕΝ “ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΥΣΙΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΈΛΕΙΑΣ


Από το Περιβόλι της Παναγίας όπου και βρίσκομαι σε προγραμματισμένο εδώ και μήνες προσκύνημα, οφείλω να διευκρινίσω τα κάτωθι στους «ανησυχούντες»:

Η Ελληνική Λύση έχει ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης από το φθινόπωρο του 2021, όταν έγινε εμφανής η συντονισμένη ληστεία των Ελλήνων μέσω του κόστους ενέργειας και των ανατιμήσεων. Φυσικά και η Ελληνική Λύση θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας, παρότι όπως ξεκαθάρισα στην χθεσινή μου ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής, την θεωρώ «δώρο» του κ. Τσίπρα στον κ. Μητσοτάκη.

Φαίνεται όμως ότι από την ομιλία μου, εκτός από την πάγια απουσία όλων των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, «απουσίαζαν» και οι δημοσιογράφοι, εξού και οι «θεωρίες συνωμοσίας» σε κάποια δημοσιεύματα.

Από το στημένο θέατρο της κομματικής συσπείρωσης, των ύβρεων και των συκοφαντιών που δυσφημούν το πολίτευμα και την δημοκρατία, ακυρώνοντας το πολιτικό ήθος, επιλέγω το υπερχρονικό ήθος της Ορθοδοξίας, που ενώνει τους Έλληνες και διασφαλίζει την επιβίωση του Έθνους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αίτημα για ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Θ. με τουλάχιστον 150 αστυνομικούς στις τακτικές μεταθέσεις
Επόμενο άρθροΑνατολική Μακεδονία – Θράκη: Σημεία του οδικού δικτύου που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες