Δήλωση Κ. Βελόπουλου για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ “ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ”.

Η σημερινή εικόνα στην ολομέλεια της Βουλής, αποτελεί την πλήρη δικαίωση των θέσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά παλαιά κόμματα λειτουργούν με βάση το κομματικό τους ακροατήριο και όχι το εθνικό ή δημόσιο συμφέρον.

Συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα θέματα, όπως οικονομία, ασυδοσία στην παράνομη μετανάστευση, στην συμφωνία των Πρεσπών, στα Ελληνοτουρκικά αλλά παριστάνουν τους διαφωνούντες μόνο για τα μικρά και τα θεωρητικώς σημαντικά για την κομματική τους πελατεία. Σε ένα τέτοιο προσυμφωνημένο πολιτικό σκηνικό η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απέχει συνειδητά. Τους αφήνουμε στην παλαιοκομματική μοναξιά τους.

ΥΓ: Εάν θέλουν να μας πείσουν για την ειλικρίνεια των προθέσεων τους, ας καταργήσουν τις κομματικές οργανώσεις που είναι εκκολαπτήριο στελεχών και κομματικών παραγόντων, όχι εκκολαπτήριο παιδείας και γνώσης.