Διανομή προϊόντων στο δήμο Λαγκαδά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διανομή προϊόντων Κοινωνικού Παντοπωλείου 21- 22-23/12/2021.Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών και ευάλωτων δημοτών του παρέχοντας βασικά είδη πρώτης ανάγκης, πραγματοποιεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του, για τον μήνα Δεκέμβριο .

Αναλυτικά

Την Τρίτη 21/12/2021 στις Δ.Ε Καλλινδοίων και Kορώνειας. Θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων. Οι ωφελούμενοι θα έχουν ειδοποιηθεί για τη χρονική στιγμή που θα παραλάβουν τα είδη του κοινωνικού παντοπωλείου. Κατά τη διανομή των προϊόντων θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας, τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελούμενων.

Την Τετάρτη 22/12/2021 στη Δ.Ε. Λαγκαδά τμηματικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της δράσης και τη διευκόλυνση των πολιτών.

Και τέλος την Πέμπτη 23/12/2021 στη Δ.Ε Σοχού.

Θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων οι ωφελούμενοι θα έχουν ειδοποιηθεί για τη χρονική στιγμή που θα παραλάβουν τα είδη του παντοπωλείου. Κατά τη διανομή των προϊόντων θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας, τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελούμενων.

Attachments:
File Description File size
Download this file (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Δεκεμβρίου (1).pdf)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Δεκεμβρίου (1).pdf 346 kB
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Έργα για δύο μέρες στην Περιφερειακή – Δείτε σε ποια σημεία
Επόμενο άρθροΧωρίς ρεύμα αύριο περιοχές της Θεσσαλονίκης