«Διαμορφώνουν καιρικά φαινόμενα με ηλεκτρομαγνητικά κύματα» : Τραπεζικός, Σερέτης Γρηγόρης

Στον τρόπο με τον οποίο “διαμορφώνουν τα καιρικά φαινόμενα με ηλεκτρομαγνητικά Κύματα” αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στον Fous FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο Δημήτρης ο γνωστός με το Προσωνύμιο “Τραπεζικός”.

«Εδώ έχουμε ένα ερώτημα. 24 Φεβρουαρίου η Κυβέρνηση έβγαλε ένα φυλλάδιο για 570+ έργα για τη Θεσσαλία του 2030 για τις φυσικές καταστροφές. Γιατί δεν έβγαλε φυλλάδιο  για την Πελλοπόνnησο ή για τη Σετρεά Ελλάδα; Γιατί προγραμματίζεi; Μιλάμε για “προφητεία μεγάλη”» τόνισε αρχικά.

«Όταν βγαίνει ο Λέκκας και λέει για οριστική μετοίκηση του πληθυσμού αυτό τι σημαίνει; Η καταστροφή ήταν προγραμματισμένη» είπε και αναφέρθηκε επίσης και στο πρόγραμμα H.A.A.R.P που όπως είπε «είναι ένα πρόγραμμα στην κυριολεξία επηρεασμού του καιρού που χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη αεροπορία και το ναυτικό. Βρίσκεται στην Αλάσκα Διαθετει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων υψηλής ισχύος από 150 κεραίες. Η περιοχή που βρίσκεται είναι άκρως απόρρητη. Αυτές οι εκπομπές από τις κεραίες του διεγείρουν φορτισμένα σωματίδια στην ιονόσφαιρια προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων επιλέγουν μια περιοχή και πάνε και χτυπάνε αυτή την περιοχή».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση:

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Εκτός τόπου ο Πρωθυπουργός, χωρίς ενσυναίσθηση και ικανότητα αντίληψης»
Επόμενο άρθροΗ Μόσχα χαρακτηρίζει ρατσιστική την απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει στους Ρώσους να φέρνουν αυτοκίνητα και ορισμένα αγαθά στην επικράτεια της ΕΕ