Διαμαρτυρία νοσοκομειακών γιατρών στην είσοδο του “Παπαγεωργίου” κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν τα μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης στην είσοδο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Τα μέλη της ΕΝΙΘ ζητούν, μεταξύ άλλων, να γίνει επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, καθώς και να ενισχυθούν τα μέσα ατομικής προστασίας.

«Πέρα από την επίπλαστη εικόνα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στα κανάλια, υπάρχει μια διαφορετική, ζοφερή εικόνα που ζει ο εργαζόμενος καθημερινά στην υγεία, στα νοσοκομεία. Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής θέλουν κάτι περισσότερο από κούφια λόγια και κίβδηλες ελπίδες θέλουν πραγματική στήριξη, ενίσχυση του ΕΣΥ με ανθρώπινο δυναμικό και επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ τώρα, γιατί ο λαός τις χρειάζεται» υποστήριξε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Λάμπρος Δερμεντζόγλου πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.

Προηγούμενο άρθροΣτα 2 εκ. δολάρια εκτιμάται η αξία της φανέλας που φορούσε ο Μαραντόνα στο περίφημο γκολ «Χέρι του Θεού»
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 32χρονος για εμπορία ναρκωτικών