Διακόπηκε η δίκη Φιλιππίδη μετά από λογομαχία των συνηγόρων

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα σήμερα στη δίκη Φιλιππίδη. Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε διακοπή μετά την τοποθέτηση της εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, Κικής Μπακιρτζίδου, που αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση δυο εκ των τριών θυμάτων, κεκλεισμένων των θυρών.

Η κ. Μπακιρτζίδου στη τοποθέτηση της στο ακροατήριο, κατηγόρησε τα θύματα ότι εκτίθενται με το να δακρύζουν στο δικαστήριο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των θυμάτων και των συνηγόρων τους. Ακολούθησαν διαξιφισμοί που οδήγησαν το δικαστήριο σε διακοπή.

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Δημητρακοπουλος είχε αναφέρει: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχα διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππιδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

Προηγούμενο άρθροΡόδος: «Κλεφτοκοτάδες» άρπαξαν 80 κότες, χήνες και γαλοπούλες
Επόμενο άρθροΕκπνέει τέλος Μαρτίου η προθεσμία για φθηνές μεταβιβάσεις και αλλαγές στο Ε9