Διακοπή υδροδότησης σε 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές υδροδότησης σημειώνονται σήμερα Τρίτη σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης αφού αρκετά είναι τα έκτακτα προβλήματα που έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται 4 έκτακτες διακοπές νερού σε αντίστοιχες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στην περιοχή της Τούμπας, λόγω προβλήματος στις οδούς Μικράς Ασίας και Κυζικου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Ν. Μουσχουντή 29 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.
Διακοπή υπάρχει και στη Σταυρούπολη, Το πρόβλημα είναι στην οδό Καπετάν Άγρα και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Ηλιούπολη, λόγω προβλήματος στην οδό Βαλτετσίου 20 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις: Ποιες μητέρες διατηρούν το δικαίωμα να συνταξιοδοτηθούν στα 62 έτη
Επόμενο άρθροΠυροβολισμοί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου – Ένας τραυματίας