Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ρεύματος, λόγω εργασιών, είναι προγραμματισμένες για σήμερα Κυριακή, σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 το πρωί μέχρι και τη 1:00 το μεσημέρι στον Δ. Ωραιοκάστρου: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΥΡΑΣ ΑΕ, ΖΙΓΚΑΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ LOGISTICS, ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΑΘ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΑΕ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΜΠΑΓΙΩΝΗ, ΤΣΕΤΗ(ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ), ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ, ΑΦΟΙ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΚΡΑΜΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ, LOBBE TZAKALIS NORTH, ΡΙΖΟΣ, ΓΑΚΟΣ, ΜΑΙΛΗ – ΠΑΛΤΙΔΗ, ΔΕΛΑΣ, ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΙΤΖΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΜΑΛΕΑ, ΔΕΛΑΣ, ΜΠΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Φ/Β ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Από τις 8:00 μέχρι και τις 2:00 το μεσημέρι δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές στον Δ. Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις περιοχές: Ν.ΜΑΝΟΥ, ΕΝΔΜΟΝΔΟΥ ΑΜΠΟΤ, Β.ΟΛΓΑΣ κ.α.

Από τις 8:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση και στον Δ. Θέρμης και συγκεκριμένα στις περιοχές: γύρω από το ΚΑΖΙΝΟ HAYATΤ, διασταύρωση , με ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, η περιοχή γύρω από το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IRIS, κ.τ.λ.

Τέλος, χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στον Δ. Δέλτα από τις 11:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι στις περιοχές: ΤΗΣ ΣΙΝΔΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΟ ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΟ ΓΠΠΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΜΑ – ΤΖΑΒΕΛΑ, ARVANCO & ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΟΥΘ Γ5, Γ2, Σ13.

Προηγούμενο άρθροΚυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ!
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 35χρονος ν΄ αφαιρεί χρήματα απ το παγκάρι παρεκκλησίου