Διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές έξι Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για αύριο, Κυριακή, σε περιοχές έξι δήμων της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών συντήρησης και κατασκευών.

Συγκεκριμένα:

  • Από τις 7:00 έως τις 9:00 θα διακοπεί το ρεύμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις οδούς: ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΑΠΟ 137 ΕΩΣ 121 (ΜΟΝΑ), ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ – ΝΙΚ.ΦΩΚΑ – ΦΙΛ.ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΜΕΧΡΙ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ), ΘΕΟΧΑΡΗ – ΡΩΜΑΝΟΥ, ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ (ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛ.ΕΤΑΙΡΙΑΣ).
  • Από τις 8:00 μέχρι τις 12:00, χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στην οδό Καραολή και Δημητρίου από την πλατεία Αντιγονιδών μέχρι τους αριθμούς 27 ΚΑΙ 26 (ΜΟΝΑ & ΖΥΓΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ), ΠΑΠΑΖΩΛΗ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΚΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ, ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στον δήμο Θεσσαλονίκης.
  • Από τις 8:00 έως τις 10:00, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση μεταξύ των δρόμων Ιωαννίνων & Πλαστήρα στην Σταυρούπολη του δήμου Παύλου Μελά.
  • Από τις 8:00 μέχρι τις 10:00 είναι προγραμμαρισμένη διακοπή ρεύματος στην ΣΤΡΟΦΗ ΦΙΛΥΡΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης – Συκεών.
  • Από τις 8:00 έως τις 10:45 χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή Ευόσμου ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ, ΒΑΡΝΑΛΗ, ΡΙΤΣΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, ΑΡΗ ΚΩΝ/ΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΣΗΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ, ΠΑΣΚΑΛΟΥΔΗΣ & ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.
  • Από τις 8:00 έως τις 11:30 χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στη Θέρμη και συγκεκριμένα στην περιοχή του ξενοδοχείου ΗΥΑΤΤ συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών : EXPRESS SERVICE, PINEWOOD SCHOOL, NEWREST HELLAS, ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ, κ.α. Καθώς επίσης και οι καταναλωτές που βρίσκονται στην Β.Ι.ΠΕ. Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ (έναντι COCA – COLA), συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών : FARCOM, IΚOPLAST, ΝΕΟΠΛΑΣΤ, ΕΛΛΗΝ. ΕΤΑΙΡ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, κ.α.
  • Από τις 9:00 έως τις 11:00 διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη στην Ευκαρπία του δήμου Παύλου Μελά πέριξ των δρόμων ΕΓΝΑΤΙΑΣ 12 – 14 – 16 – 18 ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 15.
  • Από τις 12:30 έως τις 14:30 θα διακοπεί το ρεύμα ΣΤΗΝ ΒΙΠΕΘ ΣΤΗΝ 7 ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΟΔΟ ΟΙ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΑ & ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, στον δήμο Δέλτα.
Προηγούμενο άρθροΠρωθυπουργός της Ιταλίας ορκίζεται σε λίγη ώρα η Τζόρτζια Μελόνι
Επόμενο άρθροΚατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη θέσπιση “Εθνικού Μηχανισμού Εναέριας Έρευνας και Διάσωσης”