Διακοπές ηλεκτροδότησης σήμερα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

  • Από τις 07:00 μέχρι τις 09:00 στις οδούς Σπαρτακου, Γκίνη, Παλαιολόγου, Δ. Γλήνη, Καπ. Βερμιώτη, Ρόζας Ιμβριώτη στις Συκιές.
  • Από τις 08:00 μέχρι τις 12:00 στο τμήμα της προέκτασης της οδού Μακρυγιάννη (από οδό Μπένη έως πρατήριο Καϊση), στο τμήμα της οδού Αναγεννήσεως (από Παπάγου μέχρι Κωνσταντινίδη), στο τμήμα της οδού Κωνσταντινίδη (από Αναγεννήσεως έως Βικέλα) στον Εύοσμο.
  • Από τις 08:00 μέχρι τις 13:00 σε τμήμα της Συμμαχικής Οδού πέριξ του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου και η Ανώνυμη οδός δυτικά του στρατοπέδου στα Διαβατά.
  • Από τις 08:00 μέχρι τις 15:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές που βρίσκονται, εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Περαίας. Από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν), έως την κλινική Πισσαλίδη. Συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών : ROYAL ξενοδοχείο, ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ, ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ, ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ κ.α. στην Περαία
  • Από τις 08:00 μέχρι τις 15:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Επανομής, από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (Μηδέν) έως και ολόκληρη η Δ.Κ. ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, συμπεριλαμβανομένων και όλων των κοινοτικών αντλιοστασίων στη Θέρμη.
  • Από τις 08:45 μέχρι τις 11:00 στην ΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς, λίγο πιο πάνω από τη Συμμαχική Οδό. Επηρεάζονται οι επιχειρήσεις: ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, CHIC STROM ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΡΕΚΑΛΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ στο Ωραιόκαστρο
  • Από τις 09:00 μέχρι τις 12:00 χωρίς ρεύμα θα είναι ο οικισμός του Κολχικού καθώς και οι επιχειρήσεις ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΑΟΥΛΙΔΗ, ΣΤΑΥΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑ, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΣΧΟΥ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ Από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 οι επιχειρήσεις: ΣΤΑΒΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, Φ/Β ΚΗΠΟΥΡΟΣ, ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ, ΒΙΟΑΕΡΙΟ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ στην περιοχή του Λαγκαδά.
  • Από τις 12:00 μέχρι τις 14:30 στην οδό Κανάρη στο Καλόχώρι.
Προηγούμενο άρθροΠολύωρες διακοπές νερού σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ.Θ
Επόμενο άρθρο12 συλλήψεις από την αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη