Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα της Πολιτείας με σκοπό την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ με την 858/5-11-2020,

Την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της λειτουργίας μέχρι τη λήξη των περιοριστικών μέτρων όπως αυτά θα προσδιοριστούν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, των παρακάτω δομών στον Δήμο Παύλου Μελά:

Α. Το σύνολο των κλειστών και ανοικτών δημοτικών και σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και όλων των δημοτικών γηπέδων και σταδίων και του γυμναστηρίου της υπόγειας διάβασης. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Επίσης απαγορεύεται η είσοδος σε αυτές για δραστηριότητες κάθε φύσης (διοικητικές, συνελεύσεις, συνεδριάσεις και άλλες).

Β. Το σύνολο των δημοτικών αθλητικών, πολιτιστικών τμημάτων ή άλλων τμημάτων.

Γ. Το σύνολο των χώρων υποδοχής – στέγασης των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι (χώροι) ευρίσκονται εντός σχολικών διδακτηρίων ή σε δημοτικούς χώρους που διατέθηκαν στους συλλόγους από το Δήμο Παύλου Μελά.

Δ. Το σύνολο των Δημοτικών Αθλητικών χώρων ελεύθερης άθλησης (πολιτών και κοινού).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των παραπάνω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

2313 302911, 2313 302961

[email protected]

Προηγούμενο άρθροΣε τεστ Covid-19 υποβλήθηκαν εργαζόμενοι στο δήμο Θέρμης
Επόμενο άρθροΓΕΕΘΑ: Πτήση τουρκικού αεροσκάφους πάνω από τη Σάμο