Δ. Νατσιός: “Τα ιστορικά βιβλία της έκτης δημοτικού δεν είναι βιβλία αλλά περιοδικά ποικίλης ύλης” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

“Τα σχολικά βιβλία, είναι βιβλία με απροκάλυπτη πολεμική εναντίον των τιμαλφών αξιών του γένους μας, όπως είναι η πίστη, η φιλοπατρία, αλλά και οι αειθαλείς άξιες του ελληνισμού, το φιλότιμο, η δημοκρατία, το σθένος, η ηθική ακεραιότητα” τόνισε ο κος Δημήτρης Νατσιός μιλώντας στον Focus FΜ και το Στέφανο Δαμιανίδη.

“Εγώ τα ονομάζω περιοδικά ποικίλης ύλης και όχι βιβλία γλώσσας.”

Αναφορικά με τα νέα πρότυπα σεξουαλικότητας που προβάλλονται από τα ΜΜΕ ο δάσκαλος από το Κιλκίς, επανέλαβε ότι θα πρέπει οι γονείς να μιλήσουν απροκάλυπτα στα παιδιά τους.  “Αποστολή της παιδείας είναι πρώτον να παίρνει το παιδί και να το κάνει άνθρωπο της Χάριτος. Δεύτερον, να προστατεύσουμε και να θωρακίσουμε τα παιδιά μας, με τα πνευματικά αντισώματα που προσφέρει η ελληνική παράδοση. Πολύ απλά, ο γονέας θα μιλήσει απροκάλυπτα και θα πει “Ο Θεός παιδί μου έκανε άνδρα και γυναίκα. Από κει και πέρα όλες οι παρεκκλίσεις δεν είναι φυσιολογικές. Θα πρέπει να του μιλήσει για το διαβρωτικό ρόλο της τηλεόρασης. Θέλουν να αιχμαλωτιστεί ο νους των παιδιών, να τα αποπροσανατολίσουν , να μη στρέφονται στη μελέτη και στην παιδεια αλλά ο νους τους να γυροφέρνει γύρω από αυτές τις αθλιότητες”, ανέφερε.

“Η νέα τάξη πραγμάτων ακριβώς σε αυτό αποσκοπεί, να καταστρέψει τα παιδιά μας. Αυτή είναι η αποστολή τους. Η οικογένεια οφείλει να είναι ευλογημένο καταφύγιο και να προστατεύσει από όλους τους σάπιους αγέρηδες που κυκλοφορούν έξω”, σημείωσε.

“Δεν πάσχουμε από καμία ομοφοβία”, ξεκαθάρισε ο κος Νατσιός. “Η λέξη φοβία, παραπέμπει σε μια νοσηρή κατάσταση. (…)  Ο φόβος είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα έναντι ενός υπαρκτού κινδύνου. Κανείς γονέας φυσιολογικός, δε θέλει το παιδί του να έχει τέτοιες παρεκκλίσεις. Μας λένε ότι είμαστε ομοφοβικοί, είμαστε άρρωστοι γιατί δεν αποδεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις», είπε.

Προηγούμενο άρθροΥγειονομικοί απεργοί πείνας: Θα το πάμε μέχρι τέλους και θα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΕμμανουήλ Φράγκος: «Τα σπασμένα της διαμάχης ΕΕ-Ρωσίας θα τα πληρώσουν οι Έλληνες και οι λαοί χωρών που ήδη αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα» – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM