Κάλεσμα προς τους πολίτες του Βόλου, που στήριξαν το ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές, να πράξουν το ίδιο και σε αυτές, της 25ης Ιουνίου, ώστε να εκλεγεί και πάλι βουλευτής στο Νομό, απηύθυνε από τον Βόλο, ο ΓΓ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, θα κλιμακώσει την πολιτική ενάντια στον λαό για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ» είπε ο Δ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι το ερώτημα είναι «εμείς, οι εργαζόμενοι, ο λαός, οι νέοι και οι νέες πώς θα τους αντιμετωπίσουμε; Θα αποδεχτούμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, τα 350 προαπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν μέχρι το 2026, για να εκταμιεύονται οι δόσεις του περίφημου Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ; Θα πληρώσουμε ξανά εμείς τα δάνειά τους και το ζεστό χρήμα που θα πάρουν οι όμιλοι για τις μπίζνες τους; Θα αποδεχτούμε να ξαναπληρώσουμε τα σπασμένα μιας νέας οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης; Θα ανεχτούμε νέα φοροληστεία, περικοπές στο όνομα της «δημοσιονομικής σταθερότητας» που επιβάλλει η ΕΕ;»

Επισήμανε ότι «όλοι μαζί, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία 15 χρόνια έγδαραν τον λαό με τους φόρους και τους μνημονιακούς νόμους», υπενθυμίζοντας ότι απέρριψαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ που θα έδιναν ανακούφιση στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Προηγούμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να μπει ανάχωμα στην παντοδυναμία της συντηρητικής παράταξης»
Επόμενο άρθροΚ.Βελόπουλος: «Είναι τόσο επιπόλαιοι που γίνονται πραγματικά επικίνδυνοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουν με τη “φωτιά” στη Θράκη όλοι τους».