Δ. Κουτσούμπας: «Το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να βγει για το λαό από αυτές τις εκλογές, είναι ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ»

«​Το μόνο πραγματικά καλό που μπορεί να βγει για τον λαό μας από αυτές τις εκλογές, είναι να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας απόψε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο γγ του ΚΚΕ  κάλεσε τους πολίτες να μη δίνουν σημασία «​στους γνωστούς εκβιασμούς και στα γνωστά διλλήμματα που βάζουν όλοι οι άλλοι, για να υποκλέψουν για μια ακόμη φορά την ψήφο του λαού και της νεολαίας».

“Όσο πιο ασταθή είναι τα κόμματα του μεγάλου κεφαλαίου, η ΝΔ , ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα διάφορα συμπληρώματά τους” είπε ο κ. Κουτσούμπας “τόσο το καλύτερο για όλους και για όλες μας, γιατί αυτά τα κόμματα με το καλημέρα μετά τις εκλογές, με όποια σύνθεση κι αν τα βρουν μεταξύ τους για να συγκροτήσουν την κυβέρνησή τους, θα παραλάβουν τη σκυτάλη του Ταμείου Ανάκαμψης για να περάσουν τα επόμενα 350 προαπαιτούμενα σε βαρος των εργαζομέων”.

Ο γ.γ του ΚΚΕ κάλεσε τους πολίτες της Κρήτης ενόψει των εκλογών να στηρίξουν το Κομμουνιστικό Κόμμα, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να εκλεγεί κι άλλος βουλευτής στο νησί, σχολιάζοντας ότι “ο λαός της Κρήτης ξέρει καλά, μπορεί να καταλάβει ότι ούτε «προκοπή» θα δει από τη ΝΔ, ούτε «ξαστεριά» θα κάνει με ΣΥΡΙΖΑ και ούτε θα κρατούν τα «μπόσικα» οι πρόθυμες ουρές τους, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25”, ζητώντας ο λαός να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΚΝΕ που αναδείχθηκε, όπως είπε, “για δέυτερη χρονιά πρώτη δύναμη”.

 

Προηγούμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: «Αγωνία του Μητσοτάκη είναι να μην ξαναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ«
Επόμενο άρθροΣτον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του 52χρονου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης