«Αυτός που σκέφτεται να ψηφίσει ΚΚΕ, το θεωρεί την καλύτερη επιλογή για τον λαό και τη χώρα, ενώ όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν τα άλλα κόμματα, το κάνουν με μισή καρδιά και με τη γνωστή, δοκιμασμένη και αποτυχημένη λογική του δήθεν «μικρότερου κακού», ανέφερε  ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη Λαμία.


Όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, «πρέπει να τελειώνουμε, με το «μικρότερο και το μεγαλύτερο» κακό, φτάνει πια με τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κακά της μοίρας μας.  «Μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι το βράδυ των εκλογών. Αυτό, μόνο με έναν τρόπο μπορεί να συμβεί: Με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ» υπογράμμισε.

«’Αυτοί είστε’… για αυτό θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει από το λαό την άλλη Κυριακή» επανέλαβε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επιτέθηκε ευθέως στον κ. Τσίπρα  για την παρουσία του πριν λίγες μέρες στη Λαμία, στην πλατεία Λαού δίπλα στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη. «Πάλι καλά που δεν έπεσε να τον πλακώσει…» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Κουτσούμπα, σημειώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία μανία με τα αγάλματα».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συναγερμός «κατά λάθος» στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: «Ώρα να πάνε σπίτι τους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»