Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου “σμίγει” και πάλι και επανέρχεται δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μέσα από τον πολυετή, ιστορικό και αγαπημένο θεσμό μικρών και μεγάλων, τα Προγράμματα “Άθληση για όλους”.


Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη εγγραφών στα προγράμματα άθλησης του Δήμου, τα οποία μετά από μια δύσκολη περίοδο -λόγων των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας- εισέρχονται σε φάση πλήρους ανάπτυξης και λειτουργίας.
Μέσα από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκγύμνασης που αναπτύσσονται στα δημοτικά γυμναστήρια και των δύο κοινοτήτων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού,  οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν συμμετέχοντας στα υψηλού επιπέδου αθλητικά προγράμματα του Δήμου. Συγκεκριμένα κατά τη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν νέα τμήματα – παιδικά και ενηλίκων – τα οποία είναι τα εξής: γενική γυμναστική,  ρυθμική, ενόργανη, TKD, μοντέρνος χορός, hip hop, ακαδημίες βόλεϋ.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη, από την αρχή της περιόδου, λειτουργούν τμήματα ενόργανης, ρυθμικής και μπαλέτου, ενώ ανοιχτές παραμένουν ακόμη οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, αντισφαίρισης και καλαθοσφαίρισης.
Οι εγγραφές για συμμετοχή στα αθλητικά προγράμματα ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται στο Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη & Τσαλή στον Εύοσμο. Για τις νέες εγγραφές στα αθλητικά τμήματα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προγραμματίσουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας: https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos/rantevou_eggrafis
Πληροφορίες: 
Καθημερινά: 08:00 – 20:00, στα τηλέφωνα: 2310705442, 2310700082 και 2310574155.

Για τα Παιδικά Τμήματα το πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων ανά γυμναστήριο έχει ως εξής:

Ακαδημία Βόλεϋ
Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη
ΔΑΚ Ευόσμου
Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου
Πολιτιστικό Κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού

Προηγούμενο άρθροΔώρο Πάσχα 2022: Πότε θα το λάβουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα
Επόμενο άρθροΧωρίς νερό τώρα περιοχή της Θεσσαλονίκης