Δ. Γάκης: “Έχει χαθεί ένας ιός ευλογιάς από τα πρώην εργαστήρια της Σοβιετικής Ένωσης. Θα είναι όλθερος εάν πέσει στα χέρια τρομοκράτη ή αν ξεφύγει” 

“Έχει χαθεί ένας ιός ευλογιάς από τα πρωην εργαστήρια της Σοβιετικής Ένωσης, βιολογικά εργαστήρια, μετά την πτώση του καθεστώτος και την απόσχιση της Ουκρανίας” ανέφερε σε συνέντευξή του στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός Δημήτρης Γάκης.

“Είναι μία θανατηφόρος νόσος, με θνητότητα έως 70%. Εξαλείφθηκε με τρομερές προσπάθειες της ανθρωπότητας. Θα είναι όλεθρος εάν πέσει ή στα χέρια τρομοκράτη, ή αν ξεφύγει από κάποιο εργαστήριο. Ένα πέρασμα πάνω κάτω ενός ασθενή από το μετρό της Αθήνας, θα προκαλέσει δεκάδες χιλιάδες θανάτους σε 14 ημέρες”, είπε ο ίδιος.

Για τα βιολογικά εργαστήρια της Ουκρανίας ο κος Γάκης ανέφερε:

“Αυτά ήταν γνωστά εδώ και καιρό. Από την Αμερική βρέθηκαν σε άλλες χώρες. Και στην Κίνα. Και κάθε 3 μήνες έστελναν εκθέσεις προόδου στο Πεντάγωνο. Η Κίνα τελικά ήταν θύμα. Γι αυτό και βγήκε εξοργισμένη και κατήγγειλε ότι 300 τοσα εργαστήρια υπάρχουν στο κόσμο και 27 εργαστήρια είναι στην Ουκρανία.Υπάρχουν και σε άλλες χώρες του ανατολικου μπλοκ. ακτινωτά γύρω-γύρω από τη Ρωσία. Τι δουλειά έχει το πεντάγωνο να χρηματοδοτεί αυτά τα εργαστήρια; Να το κάνει το υπουργείο υγείας, να το καταλάβω.. Και ξέρουμε τι κάνουν εκεί. Βέβαια οι Ρώσοι που διαμαρτύρονται, είναι οι πρώτοι διδάξαντες. Και οι δύο έχουν τη φωλιά τους λερωμένη”, σημείωσε.

Ζωντανά στον “αέρα” του Focus ακούστηκαν μαρτυρίες δύο ανθρώπων που βρέθηκαν χθες για διαφορετικούς λόγους στα επείγοντα του ΑΧΕΠΑ και κατέληξαν στην αιθουσα covid, μαζί με ασθενείς, αλλά και ύποπτα κρούσματα.

“Η κυβέρνηση, το υπουργείο υγείας δε θέλει να φρενάρει την μετάδοση της νόσου. Όλες οι ενέργειες δεν κατατείνουν στην προστασία των ανθρώπων. Ο διαχωρισμός, ο μύθος ότι ο εμβολιασμένος είναι άτρωτος, ότι κινδυνεύει λιγότερο. Μεθοδεύουν τη μετάδοση της νόσου”, υπογράμμισε.

“Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την ύπαρξη πιστοποιητικού, για τη διενέργεια των τεστ για τους ανεμβολιαστους, τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία. Είναι καθαρά θέμα βλακείας, ιδεοληψιας και σκοπιμότητας. Διότι σήμερα γνωρίζουμε ότι εάν περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βραχύ διάστημα μετά τον εμβολιασμό, ο εμβολιασμένος νοσεί και μεταδίδει ευκολότερα. Την ίδια ώρα αυξάνουν οι λοιμώξεις στους εμβολιασμενους, κυρίως μετά τη τρίτη δόση. Γι’ αυτό και οι δυτικές χώρες σταμάτησαν την εμμονική προσπάθεια να πείσουν για τρίτη και τέταρτη δόση”, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΠατέρας Γεώργιος: “Αυτοί που για δύο χρόνια κλείνουν τις εκκλησίες (…) θέλουν να μας πείσουν ότι είναι Χριστιανοί, επειδή έρχονται εκλογές” – ΒΙΝΤΕΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ-Focus FM: Απελπιστική η κατάσταση για τους οδηγούς ταξί – «Δεν ξέρουμε πού θα σταματήσει η κατρακύλα» // Τι ζητούν