Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2022 διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ενημερώνει τους κατοίκους για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα:

  1. στις 14 Δεκεμβρίου θα κλείσει η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου από την οδό Φιλιππουπόλεως μέχρι την οδό Παπαφλέσσα από τις 14:00 μέχρι τις 23:00 για τις εκδηλώσεις που είναι γνωστές ως «SANTA WALK» στις οποίες περιλαμβάνεται και πορεία «Αγίων Βασίληδων» από την πλατεία Κ. Τσομπάνογλου στη Μενεμένη μέχρι την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου μέσω της οδού Βενιζέλου.
  2. Στις 15 Δεκεμβρίου θα κλείσουν οι οδοί:
  3. Ελ. Βενιζέλου από την οδό Δαβάκη έως την οδό Θησέως
  4. Γ. Χαλκίδη από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Χρ. Κανάκη
  5. Μ. Αλεξάνδρου από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Φιλιππουπόλεως

προκειμένου να γίνουν οι εκδηλώσεις γνωστές ως «Χριστούγεννα στο Φως».

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ξεκινάμε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με μια διαδρομή Αγάπης «SANTA WALK» ελάτε να περπατήσουμε, διασκεδάζοντας αλλά και προσφέροντας…!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 5:30μ.μ ως τις 9:30μ.μ.

«SANTA WALK» Ήρθαν τα Χριστούγεννα ελάτε να περπατήσουμε, διασκεδάζοντας αλλά και προσφέροντας…! Αθλητισμός-Πολιτισμός-Παιδεία -Κοινωνική Πολιτική, μια αγκαλιά μαζί μ’ εσάς! Ξεκινάμε από την πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη στις 5.30 μ.μ. Ο Σταύρος Ακτίνης με το μουσικό του σχήμα, πλαισιώνουν μουσικά την έναρξη της δράσης “SANTA WALK”. Πρόκειται για μια διαδρομή ΑΓΑΠΗΣ, στην οποία ο κάθε συμμετέχων προσφέρει ένα μπουκάλι ελαιόλαδο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας! Η πορεία καταλήγει στη οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους, όπου κοντά στις 7:30 μ.μ. το μουσικό σχήμα του Κώστα Γαλανού θα περιμένει να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του!

 

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 6:00μ.μ. ως τις 10:00μ.μ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Μέρα γιορτής για τους Αμπελόκηπους! Οι τέσσερις οδοί περιμετρικά της Πλατείας Επταλόφου (Βενιζέλου- Πανταζοπούλου, Βενιζέλου- Θησέως, Χαλκίδη- Κανάκη, Μ. Αλεξάνδρου- Φιλιππουπόλεως) σας περιμένουν να τις περπατήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας και να απολαύσετε γνωστά μουσικά σχήματα σε δρόμους λαϊκούς, έντεχνους, ροκ, ποπ, ντίσκο και παραδοσιακούς! Τριάντα οκτώ (38) μουσικοί και έντεκα (11) διασκεδαστές. Ηθοποιοί θα σας κρατήσουν συντροφιά με ξυλοπόδαρους και ξωτικά, καθώς και παιδικό θέατρο «ΟΥΠΣ» από τις από τις 6:00μ.μ. ως και τις 8:00μ.μ.!

Στις 8:00μ.μ. η γιορτινή αυτή βραδιά κορυφώνεται με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Επταλόφου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, πλαισιωμένο από μικρά αγγελούδια των παιδικών σταθμών του Δήμου μας. Ακολουθεί μεγάλη συναυλία με τον Αλέξανδρο Τζοβάνικι ένα σύνολο έξι (6) μουσικών. Ένα μουσικό πρόγραμμα που με τη μοναδική ερμηνευτική ικανότητα και τη γεμάτη συναίσθημα φωνή του Αλέξανδρου, «παντρεύει» φρέσκιες μουσικές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δισκογραφίας με τραγούδια σταθμούς στην ιστορία του έντεχνου και εντεχνολαϊκού ρεπερτορίου.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου το Σαββατοκύριακο στον Δήμο Λαγκαδά
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 10/12 στη Μακεδονία και τη Θράκη