Χρήστος Κωνσταντινίδης: «Δεν υπάρχει ανθρωπιά στους πολιτικούς! Δεν έχουν αίμα, δεν έχουν ντροπή»

Σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος ενός εκ των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μέσω του FOCUS FM 103.6 και του Στέφανου Δαμιανίδη.

«Αν λάβουμε υπόψη ότι στις ευρωπαϊκές χώρες οι σιδηρόδρομοι είναι απείρως πολλαπλοί, το δυστύχημα των Τεμπών είναι το τραγικότερο  πανευρωπαϊκά, όχι μόνο στην Ελλάδα, ενώ σην Ευρώπη τα ατυχήματα είναι απειροελάχιστα» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί “προσωρινής φθοράς”, είπε:

«Στην Ελλάδα κατορθώσαμε το ακατόρθωτο, αυτό πυο δε μπορεί να συλλάβει του ανθρώπου ο νους. Και για αυτό είναι υπόλογοι εκείνοι που καυχιόνται για τα ποσοστά τους. Το σχόλιό μου όσον αφορά τις δηλώσεις Μητσοτάκη είναι ότι οι πολιτικοί για μένα δε λένε ψέματα, αλλά τη μισή αλήθεια. Αυτό τους νοιάζει. Η θέση τους, τα ποσοστά τους, η ασυλία τους, το τομάρι τους και στο πιο ουσιαστικό κομμάτι ο πλούτος τους, τα κέρδη τους»

«Έχουμε μέλλον ακόμα για τον αφανισμό των Ελλήνων. Αυτή είναι η γραμμή των πολιτικών, ανεξαρτήτως κόμματος(…) Οι άνθρωποι αυτοί και τα παιδιά τους να ήταν ως νεκροί ως τραυματίες στο τραγικό δυστύχημα δε θα τους ένοιαζε γιατί δεν έχουν αίμα, δεν είναι άνθρωποι, δεν έχουν τσίπα», συμπλήρωσε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΑναστέλλονται οι δίκες και οι πλειστηριασμοί από 17 έως 24 Μαΐου 2023 εν όψει των βουλευτικών εκλογών
Επόμενο άρθροΒασίλης Λύκος: «Είναι δυνατόν να μη μας ενδιαφέρει ο δευτερογενής τομέας; Πώς μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα έτσι;»