
Τα αποτελέσματα των εκλογών και ειδικά τα υψηλά ποσοστά του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες, παρά την πρόσφατη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών σχολίασε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, που “έχασε” άδικα τη μητέρα του στο μοιραίο τρένο.
Το αρχικό σχόλιό του για τα εκλογικά αποτελέσματα ήταν:
«Όλες αυτές τις εκλογές τις θεωρώ μια γελοιότητα. Αυτό που έχει γίνει είναι τραγικό και από τους πολιτικούς και από αυτούς που τους ψήφισαν. Ειδικά στις Σέρρες, που έγινε και η πορεία (σ.σ των συγγενών των θυμάτων)(….) Σίγουρα υπάρχει και νοθεία, αλλά την έκβαση δε την καθόρισε η νοθεία αλλά η εκλογή του κόσμου»
«Βρήκαν τρόπο να ψηφίσουν 5.000 άτομα που πήγαν να δουν το Final 4, αλλά δε βρήκαν τρόπο να ψηφίσουν τα παιδιά που λείπουν σεζόν», συμπλήρωσε
Για τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Μεταφορών, που έκανε λόγο για “δικαίωση” μετά την επανεκλογή του, ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε:
«Δε ξέρω αν πρέπει να απαντήσω στον Καραμανλή ή αυτούς που τον έβγαλαν πρώτο. Το ότι βγήκε πρώτος δε σημαίνει ότι είναι αθώος. Πρέπει να έχει βολέψει πολύ κόσμο. Λέγαμε για τη Χρυσή Αυγή και τους δολοφόνους της και τους αποκλείσαμε. Ο Καραμανλής και όλοι αυτοί δεν είναι δολοφόνοι να καταδικαστούν; Πλέον μιλάμε για μοναρχία, όχι για δημοκρατία»
«Αυτό που έχουμε κάνει είναι ένα νέο εξώδικο προς τη Βουλή των Ελλήνων. Προσπαθούμε να πιέσουμε όσο γίνεται τις καταστάσεις, γιατί βλέπουμε σημαντικές καθυστερήσεις σε ορισμένα πράγματα που πάνε να συγκαλύψουν. Εμείς θα πάμε μέχρι τέλους. Αφορά και την άρση της ασυλίας των βουλευτών. Αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι (Καραμνλής, Μητσοτάκης) πιστεύουν ότι είναι αθώοι, ας αφήσουν την ασυλία και να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για να φανεί η αθωότητά τους», πρόσθεσε.