Χωρίς νερό σήμερα διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Από την ΕΥΑΘ ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00,θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης αγωγού Φ250,στις οδούς Μαυρομιχάλη με Κύπρου και Μαυρομιχάλη με Βορείου Ηπείρου της Δ.Ε Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα και διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Φλέμινγκ, Λεωφόρου Στρατού,Μαυρομιχάλη,25ης Μαρτίου, Ολυμπιονίκη Καρυπίδη και Κύπρου, στις παρακείμενες οδούς της Δ.Ε. Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά καθώς και στις εργατικές κατοικίες της Πολίχνης (Μεγ. Αλεξάνδρου).
Παράλληλα από τις 9:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού διατομής Φ160 στην συμβολή της εθνικής οδού Καλοχωρίου με Εσωτερική Περιφερειακή του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή επί της Εθνικής Οδού Καλοχωρίου–Σμύρνης–Αρκαδίου–Μακεδονίας και στις παρακείμενες οδούς,του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
Επόμενο άρθροΠροειδοποίηση για τσουνάμι μετά τα 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία με 73 νεκρούς – 111 οι νεκροί στη Συρία