Χωρίς λεωφορεία για έξι ώρες σήμερα η Θεσσαλονίκη – Νέα στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Σε νέα στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα, Παρασκευή (15/7), από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Έτσι η Θεσσαλονίκη θα μείνει χωρίς λεωφορεία για έξι ώρες.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ σημειώνει ότι είχαν αναστείλει τις κινητοποιήσεις τους για τις 11 και 13 Ιουλίου, ωστόσο το αρμόδιο υπουργείο δεν ικανοποίησε τα αιτήματά τους όπως επισημαίνουν. “Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύετε ότι Διοίκηση του ΟΑΣΘ και συναρμόδια Υπουργεία, αρέσκονται στην γνώριμη τακτική της κωλυσιεργίας και δημιουργίας προσχημάτων με στόχο το πέρασμα του χρόνου και αθέτησης των όποιων συμφωνιών έχουν γίνει κατά καιρούς”, τονίζουν οι εργαζόμενοι.

“Είμαστε αναγκασμένοι πλέον να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, ενεργοποιώντας το μοναδικό όπλο που διαθέτουν οι εργαζόμενοι όταν αντιμετωπίζουν αναλγησία, υποκρισία και εμπαιγμό από τους εργοδότες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού αναφέρει ότι η στάση εργασίας κρίθηκε παράνομη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΣε ενεργειακή περιδίνηση η Ευρώπη – Ενέργεια με το δελτίο και επιστροφή στον άνθρακα
Επόμενο άρθρο49χρονος πέθανε αβοήθητος έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα