Χαβάη:Στους 93 οι νεκροί από τις πυρκαγιές

This photo provided by the Hawaii Department of Land and Natural Resources shows burnt areas in Lahaina on the Maui island, Hawaii, Friday, Aug. 11, 2023, following a wildfire. (Hawaii Department of Land and Natural Resources via AP)

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση που παρείχαν οι αρχές της κομητείας Μάουι, ο αριθμός των θυμάτων που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές στη Χαβάη έφτασε τα 93. Αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω καθώς συνεχίζονται οι συνεχείς προσπάθειες αναζήτησης στα απομεινάρια της πόλης Λαχέινα.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου, ο Κυβερνήτης της Χαβάης Τζος Γκριν  εξέφρασε την ανησυχία του ότι ο αριθμός των θανάτων θα αυξηθεί αναπόφευκτα. Σύμφωνα με τη δήλωση του Τζον Πελετιέ, αρχηγού της αστυνομίας του Μάουι, τα σκυλιά  που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για τον εντοπισμό πτωμάτων, έχουν ερευνήσει μόνο το 3% της καθορισμένης ζώνης αναζήτησης.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση:«24 ώρες αφωνίας του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης απέναντι στην ιταμή πρόκληση του προέδρου της Κροατίας»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη:Έκρυβε κάνναβη κάτω από το κάθισμα του οδηγού στο ΙΧ του