Χαλκιδική:Yποδοχή Εκπαιδευομένων Α’ Κύκλου Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Ν. Προποντίδας

Σε ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των εκπαιδευομένων του Α’ κύκλου του ΣΔΕ Δήμου Ν.Προποντίδας από αυτούς του Β’ κύκλου και από τον Σύλλογο των εκπαιδευτικών

Η υποδοχή των νέων εκπαιδευομένων αποτελεί μία σημαντική λειτουργία στα ΣΔΕ, καθώς συμβάλλει στην αποβολή του άγχους και της αμηχανίας από τους πρωτοετείς, στην οικοδόμηση υγιών και ισότιμων σχέσεων στο σχολικό περιβάλλον αλλά και στην προετοιμασία της μαθησιακής διαδικασίας.Ειδικότερα, η υποδοχή ξεκίνησε με παραδοσιακό κέρασμα κι ευχές καλωσορίσματος από τη διευθύντρια του σχολείου, Ευαγγελία Παπανικολάου, από τους εκπαιδευτικούς κι από απόφοιτο του ΣΔΕ. Ακολούθησε θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Το σχολείο είναι…» στο οποίο οι εκπαιδευόμενοι του Β’ κύκλου αποτύπωσαν με ευρηματικό τρόπο τις εντυπώσεις τους από τη φοίτησή τους στο ΣΔΕ, γνωριμία των εκπαιδευομένων των δύο κύκλων και τέλος, πλούσιος μπουφές με εδέσματα φτιαγμένα από τα χέρια των άξιων εκπαιδευομένων μας.

φωτογραφία αρχείου ,πηγή:xalkidikinews.gr

Προηγούμενο άρθροΧθες ρεπό, σήμερα προετοιμασία και βλέπουμε…
Επόμενο άρθροΟι Τούρκοι βάφτισαν «Turk Adasi» δηλ «τουρκικό νησί» την Αμοργό και φύτεψαν και τζαμί. ΒΙΝΤΕΟ -ΗΧΗΤΙΚΟ- Δήμαρχος Αμοργού στον Focus FM: «Απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα».