Χαλκιδική: Συνελήφθη και ο τρίτος συνεργός για τη χασισοφυτεία στο Χολομώντα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές το μεσημέρι της Τρίτης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και το τρίτο άτομο, ο 25χρονος συνεργός των συλληφθέντων που καλλιεργούσαν μία ολόκληρη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή του Χολομώντα.
Τα στοιχεία του είχαν ταυτοποιηθεί και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Χαλκιδικής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες, ένας 23χρονος και ένας 26χρονος ενώ ο 25χρονος αναζητούνταν.

Ειδικότερα, σε περιοχή του Χολομώντα, στη Χαλκιδική, εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένη φυτεία, στην οποία καλλιεργούσαν 148 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 170 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον χώρο της φυτείας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ποσότητα φύλλων κάνναβης βάρους 869 γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν, όπως λάστιχα ποτίσματος, σωλήνες άντλησης και δύο δεξαμενές νερού χωρητικότητας ενός τόνου η κάθε μία.

Προηγούμενο άρθροΚιλκίς: Τους “τσάκωσαν” επ αυτοφώρω να κλέβουν από εκκλησία
Επόμενο άρθροΚαλαμάτα: Ζημιές στην πλατεία Όθωνος από ξαφνικό ανεμοστρόβιλο