Χαλκιδική: Πρόστιμο 2000 ευρώ σε καφέ μπαρ για όρθιους πελάτες

Μία παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική, καθώς και μία από πελάτη σούπερ μάρκετ, διαπίστωσαν χθες Πέμπτη οι αστυνομικές Αρχές, μετά από 1.345 ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

Συγκεκριμένα επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε καφέ-μπαρ, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών. Παράλληλα διαπιστώθηκε μία παράβαση για μη χρήση μάσκας από πελάτη σούπερ μάρκετ.

Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία χθες διενεργήθηκαν 3.919 έλεγχοι και επιβλήθηκαν συνολικά 22 πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων.
Εκτός των παραπάνω παραβάσεων που διαπιστώθηκαν στη Χαλκιδική, βεβαιώθηκαν ακόμη:

– 7 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κλπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 64 πρόστιμα των 300 ευρώ και 2 των 150 ευρώ. Συγκεκριμένα επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 4 πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και 2 πελάτες σούπερ μάρκετ στην Ημαθία,
– 10 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν στην Ημαθία, 3 στην Πιερία και από μία στο Κιλκίς, την Πέλλα και τις Σέρρες.
– 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτες σε καταστήματα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν στην Πέλλα και 2 στις Σέρρες.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά ΤΩΡΑ: Νέο πύρινο μέτωπο απειλεί τα Άνω Λιόσια
Επόμενο άρθροΓύθειο: Απεγκλωβιζονται 10 πολίτες στο Βαθύ με πλωτό σκάφος του Λιμενικού