Χαλκιδική: Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Κασσάνδρα

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Τετάρτη 16 Μαρτίου από τις 8.00 έως τις 14.00 στην Κρυοπηγή και συγκεκριμένα από τις κατασκηνώσεις YUPPI CAMP, σε όλο το χωριό καθώς και περιφερειακά του Πολυχρόνου, στις περιοχές προς το βουνό.

 

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη 15 Μαρτίου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις 8.30 έως τις 14.00 στη Χανιώτη, στην περιοχή από τα ξενοδοχεία OLYMPIC-KOSMAS και ΛΕΣΣΕ, σε όλο το Πευκοχώρι και στην περιοχή της Μονής Ιωάννη Ρώσσου, μέχρι την περιοχή του ΞΕΝΙΑ.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΖελένσκι: “Κρατήστε την άμυνα ψηλά – Μαζί θα νικήσουμε”
Επόμενο άρθροΔ. Κορδελιού Ευόσμου: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής