Χαλκιδική: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Ν. Προποντίδας

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής:

– Από τις 7.30 έως τις 12.00 στη Ν. Τρίγλια, σε όλο το χωριό και στις περιοχές προς τα Σφαγεία και το Πρινοχώρι,

– Από τις 8.00 έως τις 14.30 στο Λάκκωμα και συγκεκριμένα στις περιοχές από το εργοστάσιο επίπλων ΣΙΜΕΩΝΙΔΗ, ΚΟΥΡΟΥΚΑΦΟΠΟΥΛΟΥ, DIVA, βενζινάδικο SHELL, εργοστάσιο κρεάτων ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ και μέχρι το στάβλο αγελάδων – λιπάσματα,

– Από τις 10.00 έως τις 12.00 στο Λάκκωμα και συγκεκριμένα στις περιοχές περιμετρικά του χωριού, περιοχή Γηπέδου, βιοτεχνία ξηρών καρπών ΜΑΤΙΝΑ και Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΠόσιμο το νερό στην Δ.Ε. Κολχικού του δήμου Λαγκαδά
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στο Νοσοκομείο Γουμένισσας: Θετικοί στον κορωνοϊό ασθενείς και υγειονομικοί. Όλοι πλήρως εμβολιασμένοι // HXHTIKO M. Γιαννάκος Focus FM