Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος το επόμενο διήμερο σε περιοχές του δήμου Κασσάνδρας, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα:

Αύριο Τρίτη 20 Απριλίου, από τις 8.00 έως τις 11.00 στο Κασσανδρινό.

Αύριο Τρίτη 20 Απριλίου, από τις 8.00 έως τις 14.30 σε όλη την κορυφογραμμή από το Κασσανδριννό μέχρι την Αγία Παρασκευή (μόνο στα αντλιοστάσια).

Την Τετάρτη 21 Απριλίου, από τις 8.30 έως τις 14.30 στην παραλία της Κρυοπηγής, από τον οικισμό Φλέγρα, τα ξενοδοχεία ALEXANDER, KASSANDRA PALACE, παραλία Κρυοπηγής μέχρι τα μνήματα του Πολυχρόνου.

Την Τετάρτη 21 Απριλίου, από τις 8.30 έως τις 12.00 στο μισό χωριό της Καλλιθέας, στην περιοχή της Alpha Bank και την περιοχή πίσω από την Alpha Bank, προς τα κέντρα διασκέδασης (AHOY – PEARL κλπ.) και τα ξενοδοχεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΘΩΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΣτις φλόγες μηχανή σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΔήμος Χαλκηδόνος: Στηρίζει τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία