Χαλκίδα: Πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης, την τάιζε υπνωτικά και την τσάκιζε στο ξύλο

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η σχέση μιας 20χρονης κοπέλας με νεαρό από την Ερέτρια, γιο γνωστού αρτοποιού της περιοχής.

Μάλιστα η κοπέλα δούλευε στην επιχείρηση της οικογένειας του 19χρονου νεαρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι συζούσε σε σπίτι στην Ερέτρια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ συχνές οι μεταξύ τους εντάσεις. Μέχρι που η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύντροφος της την κακοποίησε.
Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 20χρονη, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, με τους τσακωμούς τους να προέρχονται από τις αντιρρήσεις της οικογένειας του νεαρού για τη σχέση τους λόγω της αλβανικής καταγωγής της κοπέλας.
Το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου η 20χρονη ξύπνησε με έντονο πονοκέφαλο, ο οποίος θεώρησε πως ήταν από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ, ωστόσο ψηλαφώντας το κεφάλι της βρήκε ένα εξόγκωμα και ρώτησε τον φίλο της εάν γνώριζε κάτι.
Όταν εκείνος της είπε πως ήταν μεθυσμένη, έπεσε και χτύπησε, εκείνη δεν τον πίστεψε, αφού βρήκε σε όλο της το σώμα μελανιές. Έτσι υποπτεύθηκε πως κάτι πολύ σοβαρό της είχε συμβεί και λίγο αργότερα ο ίδιος της εξομολογήθηκε πως της έδωσε υπνωτικό και την έδειρε.
Ο νεαρός αρνείται όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς της κοπέλας κατηγορώντας την πως θέλει να αποκομίσει οικονομικό όφελος και να πλήξει την οικογένειά του.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ- Σοκάρει Ελληνίδα παιδοχειρουργός: Εντοπίζουμε αδικαιολόγητη χαλαρότητα στους μυϊκούς ιστούς εμβολιασμένων παιδιών και καταγράφουμε αυξημένα περιστατικά σκωληκοειδίτιδας ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΘρήνος για 20χρονη στο Παγκράτι – Έχασε τη ζωή της πέφτοντας από μπαλκόνι τρίτου ορόφου