Για «επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης» όσον αφορά το θέμα των πλειστηριασμών έκανε λόγο μιλώντας στον ρ/σ Focus και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Χαράλαμπος Περβανάς.

«Αφού θα βαδίσουμε μέσα στο 2021 σε πιθανές/πρόωρες εκλογές, ξεκίνησε από τώρα το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης. Βγαίνει ο Πρωθυπουργός και λέει “εμείς σταματήσαμε τους πλειστηριασμούς”» ανέφερε ο κ. Περβανάς σημειώνοντας ότι ναι μεν συμφωνήθηκε να μην γίνουν πλειστηριασμοί εντός του 2021 αλλά θα γίνονται κατασχέσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα, είπε.

«Θα είναι πάνω από 4,5 εκατομμύρια πολίτες που θα χάσουν την περιουσία τους είτε με το νέο πτωχευτικό, είτε με οφειλές προς το Δημόσιο κτλ», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν υπάρχει αύριο για τον Έλληνα πολίτη, αν δεν αρχίσει να φωνάζει και δεν αρχίσει να απαιτεί», υπογράμμισε ο κ. Περβανάς.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στάθηκε και στο γεγονός ότι εταιρείες τηλεφωνούν και εκβιάζουν, όπως είπε, κάνοντας προτάσεις στους δανειολήπτες ενώ δεν έχουν καν την εξουσιοδότηση. «Όταν τη ζητάς, σου κλείνουν το τηλέφωνο και σου πετάνε και μια διαταγή πληρωμής», ανέφερε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις της AstraZeneca – Βρέθηκε ύποπτο πακέτο.
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή.