BINTEO: Βροντερό ΟΧΙ Βελόπουλου σε συνεργασίες – Δηλώσεις-ΒΟΜΒΑ για κυβέρνηση, υγεία και Παγκόσμια Κυβέρνηση!

Policy Statements of the new Greek Government (Day 3), at the Greek Parliament, in Athens, July 22, 2019. / Προγραμματικές Δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2019

Συγκλονιστικός και σαρωτικός για άλλη μία φορά ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από βήματος της Βουλής σήμερα (17/1)

Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ:

Να ξεκινήσουμε με την επικαιρότητα. Κηδεία του τέως Βασιλιά. Απορίες για το κυβερνητικό αλαλούμ. Στην αρχή είπατε πως η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί μόνο από την κα Μενδώνη. Στην συνέχεια προέκυψε και ο αντιπρόεδρος κος Πικραμμένος. Άρα, οι υπόλοιποι μεταξύ των οποίων και ο κος Βορίδης, που είπε ότι πήγε ιδιωτικά στην κηδεία, ήταν εκτός γραμμής. Θα τους διαγράψετε αυτούς; Γιατί είτε οι υπουργοί και οι βουλευτές σας εξαπάτησαν τον πρωθυπουργό, είτε ο κος Μητσοτάκης εξαπάτησε τους Έλληνες.
Πρόκειται για έναν προκλητικό και απεχθή επικήδειο πολιτικαντισμό της ΝΔ και των υπολοίπων. Γιατί αυτοί που πήραν ιθαγένεια από τον πρώην βασιλιά δεν του επέτρεψαν να είναι Έλληνας, δήμευσαν την περιουσία του και έπαιξαν ένα άθλιο παιχνίδι πάνω στον τάφο του. Όλα έγιναν για την ψήφο και την εξαπάτηση του Έλληνα πολίτη. Και τα ίδια άτομα εμφανίστηκαν ως «αυτοφωράκηδες» και βαλβίδες αποσυμπίεσης στην υπηρεσία του κου Μητσοτάκη. Ακόμα και πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε και έφαγε πόρτα! Δεν τον άφησαν να μπει μέσα.
Να θυμίσω όμως κάτι στη ΝΔ, και συγκεκριμένα τι είπε ο κος Γιάννης Βαρβιτσιώτης για τον τ. Βασιλιά: «Ο Κ. Μητσοτάκης μου είχε ζητήσει να εμποδίσω τον Κωνσταντίνο να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα». Επίσης, να θυμίσω κάτι και στον ΣΥΡΙΖΑ, που διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τον τ. Βασιλιά: Ο Κωνσταντίνος είχε έρθει το 2016 στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του τότε ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου. Είχε έρθει ως Ολυμπιονίκης και πρώην μέλος της ΔΟΕ για να τιμήσει τους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Ήρθε ως τέως Βασιλιάς, τιμήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ που τότε ήταν κυβέρνηση και τώρα βάζει τα τρολ του να βρίζουν τον Κωνσταντίνο και τη ΝΔ.
Δεν θέλετε τον θεσμό της Βασιλείας; Το κατανοώ! Όμως τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι διαγράφετε τους αυτοκράτορες του Βυζαντίου; Διαγράφετε τους βασιλείς της Αρχαίας Ελλάδας; Σημαίνει ότι διαγράφετε την ιστορία μας; Εμείς λοιπόν δεν την διαγράφουμε! Δεν έχουμε δικαίωμα να διαγράφουμε αλλά πρέπει να γράφουμε ιστορία υπέρ του Ελληνικού λαού. Θέλετε να κοντύνετε την ελληνική ιστορία και να την κάνετε μικρή. Εμείς όμως θέλουμε την Ελλάδα Αυτοκράτειρα Δύναμη!
Στην δημοκρατία, ξέρετε, δεν υπάρχει μόνο η δική σου δημοκρατία. Υπάρχει και η δημοκρατία του άλλου. Η βασιλεία ήταν υπαρκτό πολίτευμα και έκλεισε ο κύκλος της το 1974. Εδώ όμως το μόνο κόμμα που τήρησε πραγματική εθνική στάση ήταν η Ελληνική Λύση. Βγάλαμε μια ανακοίνωση, ότι ο Κωνσταντίνος πρέπει να ταφεί ως αρχηγός κράτους, γιατί υπήρξε αρχηγός κράτους, και τέλος.
Συμπέρασμα: Μαζί με τους βασιλικούς ποτίστηκε και η γλάστρα της ΝΔ. Μόνο που σας λείπει το πολιτικό λίπασμα και μαραίνεστε, γιατί είστε σε αποδρομή και όσο και να ποτίσετε τους βασιλικούς η γλάστρα έχει τελειώσει.

Η σημερινή θέση του κου Μητσοτάκη είναι η παγίδα του Τάκιτου, η οποία πήρε το όνομά της από τον Ρωμαίο ιστορικό και περιγράφει την κατάσταση που αντιμετωπίζει ένας πολιτικός ή ένα δημόσιο πρόσωπο, όταν ανεξάρτητα από το τι λέει ή κάνει οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για ψέμμα ή για κάποια κακή πράξη. Η πολιτική αυθάδεια των στελεχών της ΝΔ φαίνεται από τις έμμεσες επιθέσεις φιλίας προς την Ελληνική Λύση, που γίνονται για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι ανοικτές οι θύρες συνεννόησης και κυβερνητική συνεργασίας. Το λέμε ακόμα μια φορά: Η Ελληνική Λύση δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ. Η Ελληνική Λύση ήρθε να κυβερνήσει όχι να συγκυβερνήσει. Και καλώ τους δημοσιογράφους να σταματήσουν αυτό το παιχνίδι. Και ξέρετε γιατί δεν θα συγκυβερνήσουμε; Γιατί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ συμπορευτήκατε σε πολλές επιλογές σας:
Στις Πρέσπες μαζί, στους παρόχους ενέργειας μαζί, στα FUNDS μαζί, στους πλειστηριασμούς μαζί, στις ανεμογεννήτριες μαζί, στο χρηματιστήριο ενέργειας μαζί, στην κατάργηση των λιγνιτών μαζί, στο μη χτύπημα του λαθρεμπορίου καυσίμων μαζί, στις ΜΚΟ μαζί, στον ΑΣΕΠ μαζί, στην Χάγη μαζί, στη μειωμένη ΑΟΖ μαζί, στην εξυπηρέτηση των ολιγαρχών μαζί. Τότε λοιπόν γιατί μαλώνετε δήθεν για τις παρακολουθήσεις; Ας το καταλάβει ο ‘Ελληνικός λαός: η επόμενη κυβέρνηση θα είναι τρικομματική από τα συγκεκριμένα τρία κόμματα.
Και για όσους μαλώνουν ακόμα για τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, θα κάνω ένα ερώτημα για να τους βοηθήσω να καταλάβουν με τι έχουν να κάνουν: Είστε υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης ή υπέρ των ανεξάρτητων κρατών; Να δούμε τι απάντηση θα δώσετε.
Εσείς μιλάτε για αυτοδύναμη κυβέρνηση, ενώ εμείς μιλάμε για αυτοδύναμη Ελλάδα. Εμείς ενώνουμε τους Ελληνες, μεγαλώνουμε την Ελλάδα με την Ελληνική Λύση.
Φτιάξατε τη χώρα των ελλείψεων! Ζούμε στη χώρα των ελλείψεων. Έχουμε ελλείψεις σε φάρμακα τώρα που είναι χειμώνας και έχουμε ιώσεις. Είχαμε ελλείψεις σε ΜΕΘ όταν θέριζε ο COVID. Είχαμε ελλείψεις σε οχήματα και πυροσβέστες όταν καιγόταν το σύμπαν. Είχαμε έλλειψη οργάνωσης όταν θάφτηκε η Αθήνα στο χιόνι. Δεν είχαμε όμως έλλειψη σε λεφτά για τα ΜΜΕ που με τη σειρά τους καλύπτουν κάθε έλλειψη.
Στο νοσοκομείου Αργολίδας οι επίτοκες γυναίκες αναγκάζονται να υπογράψουν ότι ενημερώθηκαν για την έλλειψη παιδίατρου. Και αν συμβεί κάτι στο νεογέννητο δεν φέρει ευθύνη το νοσοκομείο, το οποίο συστήνει την παραπομπή σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα! Οι γυναίκες αναγκάζονται να πηγαίνουν σε νοσοκομεία σε άλλους νομούς. Εκεί καταντήσατε τη χώρα με τα μνημόνια, με την προσήλωσή σας στην διαχείριση της εξουσίας υπέρ των ελαχίστων και με την πλύση εγκεφάλου από τα στρατευμένα και καλά πληρωμένα ΜΜΕ.
Εσείς στηρίζετε τα Funds και τις εισπρακτικές, ενώ εμείς στηρίζουμε τους δανειολήπτες. Καταθέσαμε στη βουλή τροπολογία στο Ν/Σ του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και όλοι είπατε όχι.
Οι Έλληνες είναι σε απελπισία:
-Α) δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμός τους. 1 στους 5 καταναλωτές ρεύματος και 1 στους 4 καταναλωτές θέρμανσης.
-Β) σε ό,τι αφορά τις αγορές αγαθών, 52% περιόρισαν τις αγορές βασικών αγαθών (τρόφιμα κλπ) και 70% περιόρισαν τις δαπάνες ένδυσης, υπόδησης, ψυχαγωγίας.
-Γ) σε ό,τι αφορά τη ρευστότητα, 30% αναμένει μείωση ρευστότητας το επόμενο 6μηνο και μόλις 14% αναμένει αύξηση ρευστότητας.
-Δ) σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, 54% προβλέπει αύξηση των επισφαλειών και πτωχεύσεων και μόλις 12% προβλέπει βελτίωση στον κλάδο τους, 37% αντιμετωπίζει ελλείψεις πρώτων υλών ή προϊόντων, 49% προβλέπει αυξήσεις στις τιμές προϊόντων ή υπηρεσιών και 31% αναφέρει μείωση του κύκλου εργασιών.
Φτιάξατε κράτος και πολίτες φτωχούς, που ζουν όχι από την εργασία τους αλλά από επιδόματα. Αφού λοιπόν μοιράζετε επιδόματα, στις Απόκριες να δώσετε και επίδομα καρνάβαλου, ώστε να ταιριάζει με την κυβέρνηση.
Δολοφονείτε την αξιοπρέπεια των συνταξιούχων. Στο τέλος του μηνός θα δοθεί η αύξηση 7,75% στις μεικτές συντάξεις, όπως έχετε εξαγγείλει, αλλά δεν λέτε ότι 910 χιλιάδες συνταξιούχοι δεν θα πάρουν ούτε σεντ έως το 2024, λόγω της μεγάλης προσωπικής διαφοράς.
Κάνετε εγκλήματα και με την ενέργεια. Ποιοι είναι οι παράγοντες που διατηρούν τις υψηλές τιμές ρεύματος στην Ελλάδα; Ποιοι τους έφτιαξαν; ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί συνδέσατε τη χονδρική του ρεύματος με το χρηματιστήριο και γιατί ορίσατε κάτω από το 10% τη συμμετοχή του φθηνού λιγνίτη στο μείγμα της ηλεκτροπαραγωγής.
Αντί να εξάγουμε ρεύμα, εισάγουμε από τους γείτονές μας. Η χώρα μας το Δεκέμβριο έκανε εισαγωγές φθηνότερου ρεύματος από τις βαλκανικές χώρες, λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής ρεύματος εδώ. Οι εισαγωγές ήταν σε ποσοστό 37%. Δηλαδή, μαζί με τον λιγνίτη, εξάγουμε και συνάλλαγμα προς τα Βαλκάνια και παράλληλα κάνουμε αφαίμαξη σε φόρους για να επιδοτούμε τα εγχώρια καρτέλ.
Η Ελλάδα έχει το ίδιο ποσοστό ΑΕΠ στο μείγμα για ηλεκτροπαραγωγή με τη Δανία, αλλά το κόστος ρεύματος στη Δανία είναι 40% μικρότερο από την Ελλάδα. Η Ελλα΄δα έχει λιγνίτη για να συμμετέχει κατά 47% στην ηλεκτροπαραγωγή και όχι κατά 11% και ταυτόχρονα εισάγει φυσικό αέριο. Την ίδια ώρα η Γερμανία και η Πολωνία πήραν παράταση στην εξόρυξη άνθρακα για 20 έτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η Γερμανία ξηλώνει τα αιολικά πάρκα για να επαναλειτουργήσει του λιγνίτες και εμείς κάνουμε το ακριβώς αντίθετο!
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα κράτος που έχει χάσει Πόντο, Μικρά Ασία, Ανατ. Θράκη, Β.Ήπειρο, Κύπρο, το όνομα της Μακεδονίας, αλλά η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την Ουκρανία. Πρέπει να είναι κανείς τουλάχιστον ηλίθιος για να μην αντιλαμβάνεται το σωστό και το λάθος.
Σήμερα ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο είπε για τους λαθρομετανάστες ότι όλα πάνε καλά στο θέμα και ότι εισέρχονται λιγότεροι στη χώρα και φεύγουν περισσότεροι. Πρίν μια εβδομάδα, όμως, όταν ρώτησα την υφυπ. Μετανάστευσης για τον αριθμό των λαθρομεταναστών στη χώρα είπε ότι δεν ξέρει! Και σήμερα, μία εβδομάδα μετά, ο πρωθυπουργός λέει ότι όλα πάνε καλά. Πώς πάνε όλα καλά όταν δεν ξέρει η υπουργός;
Στο ίδιο θέμα ξέρετε τι κάνουν οι Βρετανοί; 10 χιλιάδες λαθρομετανάστες τους έστειλαν στη Ρουάντα – 4.000 μίλια μακριά. Έχουν κάνει εκεί ειδικούς χώρους και πληρώνουν ένα ποσό για την διατροφή τους. Τους κρατούμενους τους στέλνουν στην Αλβανία για να εκτίσουν τις ποινές τους, βάσει διακρατικής συμφωνίας που έχουν υπογράψει. Η Δανία στέλνει τους λαθρομετανάστες σε νησί που είναι ακριβώς απέναντι από τη χώρα. Η Γαλλία τους στέλνει σε χώρες της Β.Αφρικής. Δεν είναι αυτές ευρωπαϊκές χώρες; Γιατί μόνο αυτές και όχι κι εμείς;
Σύμφωνα, δε, με έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό των Ηνωμένων Εθνών, το 10% των Αμερικανών πολιτών εργάζονται σε ΜΚΟ, που είναι ανεξέλεγκτες, μη φορολογούμενες, δεν καταθέτουν ισολογισμούς, και γενικά δεν ξέρει κανείς τι κάνουν. Εδώ σας φωνάζουμε τόσο καιρό να τις ελέγξετε και δεν το κάνετε, γιατί υπάρχουν στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που σιτίζονται άμεσα ή έμμεσα από ΜΚΟ.
Σας είχα πεί και για τον φράχτη στον Έβρο. Είχα καταθέσει πρόταση, να γίνει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, να είναι τσιμεντένιος και είχα παρουσιάσει πρόταση για μικρότερη δαπάνη. Όλα αυτά έγιναν πριν 2,5 χρόνια. Και τώρα έρχεστε και λέτε εσείς όλα αυτά ότι θα τα κάνετε. Εδώ δεν ισχύει το κάλλιο αργά παρά ποτέ. Γιατί όλα αυτά τα κάνετε επειδή ειστε σε αποδρομή. Επειδή έρχονται εκλογές σε λίγους μήνες. Αυτό όμως δεν είναι πολιτική είναι πολιτικαντισμός.
Πετύχατε όμως στο να μεταναστεύσουν 600 χιλιάδες ελληνόπουλα και να τα αντικαταστήσετε με Πακιστανούς, Αφγανούς και Βορειο-Αφρικανούς.
Οι επόμενες εκλογές που έρχονται φέρνουν πανικό στη ΝΔ, γιατί από τη μία άκρη έως την άλλη στη χώρα θα πάρει το μήνυμα. Και θα είναι το μήνυμα της νίκης στη λύση των μεγάλων προβλημάτων. Καλώ τους Έλληνες να δώσουν ψήφο στην Ελληνική Λύση για να ευδοκιμήσει ο τόπος και να ευτυχήσει ο Έλληνικός λαός.

Προηγούμενο άρθροΓλυκά Νερά: Ασφαλιστικά μέτρα από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου -Διεκδικούν την κηδεμονία της μικρής Λυδίας
Επόμενο άρθροΠοιοι θα στελεχώσουν την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ